Όπως μας ενημερώνει ο δήμος, τη δεύτερη συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνος Άρης Βασιλόπουλος, με το Δήμαρχο Ν. Ιωνίας Ηρακλή Γκότση, το Δήμαρχο Μεταμόρφωσης Μιλτιάδη Καρπέτα και το Δήμαρχο Ηρακλείου Νίκο Μπάμπαλο, με σκοπό τη διαμόρφωση ενός κοινού σχεδίου για τη διαχείριση των απορριμμάτων στους Δήμους μας.
Ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος έχει ήδη πάρει απόφαση για αποκεντρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων, ενώ μια διαδημοτική συνεργασία μπορεί να έχει πολλαπλά οφέλη στην κατεύθυνση της υλοποίησης ενός ολοκληρωμένου σχεδίου, με έμφαση στην ανακύκλωση, την κομποστοποίηση και τη διαλογή στην πηγή.
Ως επόμενο βήμα αυτής της συνεργασίας ορίστηκε μια κοινή συνάντηση των Δημάρχων με την Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, προκειμένου να αναζητηθεί συνεργασία και υποστήριξη του σχεδίου από την Περιφέρεια, εφόσον μάλιστα, αυτό αντανακλάται στη λογική και τον σχεδιασμό που έχει προταθεί από την Περιφερειακή Αρχή.
Πηγή: e-alitheia.gr
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Οι φάτσες ειναι βγαλμένες απο κομιξ
είναι αποκριατικη η φωτογραφία. ο τύπος δίπλα στο Ρούλη τι μάσκα φοράει?
Τώρα ο δήμαρχος η έβαλε μυαλό απο μόνος του και είπε να σταματήσει τα παιχνιδάκια η τον πίεσαν οι δικοί του; ..τέλος πάντων.. υπάρχει και το στε τώρα. Βαρεθήκαμε και μεις..
Παρε τα σκουπιδια σου πρωτα απο εκει και μετα κοιταξε για μονιμη θεση αχρειστε.Μηπως εχου κατι σχετικα με την αδεια καθαρισμου και περιφραξης?Εχει 3 εβδομαδες που μας ειπατε οτι αναμετετε η εκδοση της.Τι εγινε?
@ φιλε μου zormpas49 δεν εχει φραγκο ο Δημος και το ξερουμε....πηγε να κλαφτει τωρα και στη Δουρου να του πληρωσει μετα την αναδασωση που ζηταγε και την μεταφορα των σκουπιδιων!!!αυτος μεχρι και τα χρεη προς την ΕΥΔΑΠ ειναι ικανος να ζητησει!!
Μπράβο Άρη!
ε πεστα για τα κολλητηλικια με τον δημαρχουκο...πως να περιμενουμε προκοπη απο τους δικους μας ΑΕΚτζηδες οταν ειναι κολληταρια μαζι του και του λενε "μπραβο" για κατι που ειναι υποχρεωμενος να κανει εδω τοσα χρονια που καταπαταει την εκταση που ανηκει στην ΑΕΚ...ενω συγχρονως κανει προσφυγη κατα της ΑΕΚ για 2,5 στρεματα που πηρε βασει νομου και οχι καταπατησης οπως ο Δημος !!
Δηλαδή μετακομίζει ο Βασιλόπουλος? Επιτέλους!!