Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, με πολλές φάσεις έξι γκολ και ωραίο θέαμα, η ΑΕΚ Κ17 γνώρισε την ήττα με 4-2 από την Εθνική Κ16 στα Σπάτα σε φιλική αναμέτρηση.
Με την Εθνική αγωνίστηκαν και δύο "κιτρινόμαυροι". Ο λόγος για τους Χατζηεμμανουήλ και Τάμπα.
Ο Άγγελος Χατζόπουλος είχε στην διάθεσή του και ποδοσφαιριστές που ανήκουν στην Κ20 του Στέλιου Μανωλά (αλλά είναι γεννηθέντες του 1998) τους Αντωνίου και Ασπρογιάννη. Ο πρώτος προέρχεται από δύο συνεχόμενους τραυματισμούς και πήρε χρόνο συμμετοχής δείχοντας πως έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του.
Μάλιστα ο νεαρός επιθετικός πέτυχε και τα δύο τέρματα της ΑΕΚ στο 15' και στο 23' γυρίζοντας το ματς από το 0-1 σε 2-1. Ωστόσο η Εθνική πέτυχε τρία τέρματα και πήρε την φιλική νίκη.
Για την ομάδα του Βασίλη Γεωργόπουλου σκόραραν οι Τζοβάρας, Τζίγκος και Παπαδόπουλος.
Οι συνθέσεις:
ΑΕΚ K17(Άγγελος Χατζόπουλος): Παπαδόπουλος, Λημνιός, Γιαννούτσος, Πογκοσιάν, Τσιβελεκίδης, Πάσχος, Γιούσης, Ανδρεόπουλος, Σπηλιώτης, Ασπρογιάννης, Αντωνίου.
Έπαιξαν και οι Λεγάτος, Μπούτιβας, Κωστάκης, Μεσσήνης, Τσουπάνος, Λαζανάς
Εθνική K16( Βασίλης Γεωργόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Τάμπας, Σάμιος, Δημητρίου, Νηρέας, Αγιώτης, Τσίγκος, Καμπετσής, Τζοβάρας, Κυριλίδης, Αναστόπουλος
Έπαιξαν και οι Σκιαθίτης, Δημήτρουλας, Νουκάρης, Παπαδόπουλος, Γκουντούνας, Κουτσοποδιώτης, Αγγελόπουλος, Αποστολάκης, Μανωλάκης, Γκασούκας
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
