Θέμα συζήτησης στη Βουλή έγινε η αναβολή του πρώτου αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Παναχαϊκή και της αναβολής που δόθηκε από την προγραμματισμένη ημερομηνία, λόγω της επετείου του Πολυτεχνείου. Με αφορμή την άρση ασυλίας πρώην βουλευτών και δικογραφιών που διαβάστηκαν μετά από εισήγηση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ανοίχτηκε και ο φάκελος για το εν λόγω παιχνίδι.
Να θυμίσουμε πως για εκείνη την αναμέτρηση ο Αλέξης Κούγιας είχε προχωρήσει σε μήνυση, κατά του κ. Ανδριανού και του Αστυνομικού Διευθυντή Πατρών, υποστηρίζοντας ότι το ματς αναβλήθηκε προσχηματικά λόγω της ανεπαρκής έλλειψης αστυνομικής δύναμης, ενώ ο πραγματικός λόγος ήταν για να ευνοηθεί η ΑΕΚ, λόγω των απουσιών του Μάνταλου και του Μπακάκη, που είχαν κληθεί στην Εθνική.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
άλλη μια μαϊντανό συζήτηση και μαϊντανός Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου που ανοίγει ένα θέμα που και να ισχύει η και να μην ισχύει δεν πρόκειται να μάθουν την αλήθεια ποτέ επειδή δεν μπορούν να βρουν αποδείξεις ενώ έχει τόσα θέματα για σοβαρές κουβέντες παράγκα βία σπάσιμο αμάξια στημένα παιχνίδια ΕΠΟ βόμβες κάθονται και μας λένε για το παιχνίδι παναχαϊκή ΑΕΚ που αναβλήθηκαν 25 παιχνίδια εκείνη την ημέρα ΥΓ1 όποιος σας ? ΑΕΚ είναι ρε
έτσι κι αλλιώς οι διεθνής δεν έπαιξαν σε κεινο το παιχνίδι.. τι κλάψας είναι αυτός ρε..