Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ακόμα ένα σκάνδαλο με «στημένο» στην Ισπανία

Διαβάστε τι έκανε η Οσασούνα για να μείνει στη μεγάλη κατηγορία, αλλά ο Βαλβέρδε της ανέτρεψε τα σχέδια


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας Larguero αποκαλύπτει πως η διοίκηση της Οσασούνα δωροδόκησε δυο παίκτες της Μπέτις στην προσπάθεια που έκανε προκειμένου η ομάδα της Παμπλόνας να παραμείνει στη La Liga.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι Αμάγια και Ζόρντι Φιγκέρας πήραν 250.000 ευρώ προκειμένου η Μπέτις να κερδίσει τη Βαγιαδολίδ και τη τελευταία αγωνιστική να χάσει από την Οσασούνα.
Όντως, η Μπέτις κέρδισε 4-3 τη Βαγιαδολίδ και έχασε από την Οσασούνα με 2-1 τη τελευταία αγωνιστική. Ωστόσο, η Οσασούνα δεν γλίτωσε τον υποβιβασμό αφού η Αθλέτικ Μπιλμπάο, του Ερνέστο Βαλβέρδε, ήρθε ισόπαλη 0-0 με την Αλμερία η οποία παρέμεινε στη μεγάλη κατηγορία.
Ένας από τους παίκτες της Μπέτις που δωροδοκήθηκε, ο Αμάγια, δήλωσε: "Ξέρω τι λέγεται και είναι όλα ψέματα. Δεν συναντήθηκα με στελέχη της Οσασούνα. Αυτό είναι ψέμα, δεν μου έχει τηλεφωνήσει κανείς. Δεν πούλησα την ομάδα μου. Δεν ξέρω γιατί συζητιέται κάτι τέτοιο".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ