Σύμφωνα με το «El Chiringuito», η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ολοκληρώσει μια εκτενή έκθεση την οποία σκοπεύει να αποστείλει στη FIFA, με στόχο να τεκμηριώσει τις διαιτητικές αδικίες που θεωρεί ότι έχει υποστεί για περισσότερα από 20 χρόνια, κυρίως κατά την περίοδο που συνδέεται με την υπόθεση «Νεγκρέιρα».
Μετά τις πρόσφατες αιχμές που άφησε ο Φλορεντίνο Πέρεθ προς την Μπαρτσελόνα για τη συγκεκριμένη υπόθεση, οι Μαδριλένοι αποφάσισαν να προβούν σε επίσημη κίνηση. Η έκθεση, όπως αναφέρεται, εστιάζει συνολικά στο πλαίσιο της διαιτησίας στην Ισπανία και θα σταλεί μέσα στις επόμενες ημέρες στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.
Υπενθυμίζεται ότι η Μπαρτσελόνα κατηγορείται πως κατέβαλε πάνω από 7 εκατομμύρια ευρώ στον Χοσέ Μαρία Ενρίκεθ Νεγκρέιρα, πρώην αντιπρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής Διαιτητών, καθώς και στις εταιρείες του, το διάστημα 2001–2018.
Επισήμως, οι πληρωμές παρουσιάζονταν ως «τεχνικές αναφορές» και αξιολογήσεις διαιτησίας, όμως οι εισαγγελικές αρχές εκτιμούν ότι στόχος τους ήταν η επιρροή στον ορισμό και τη συμπεριφορά των διαιτητών.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

