Δεν έλειψαν τα επεισόδια στο Γεντί Κουλέ...
Με τη λήξη του αγώνα ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Παναθηναϊκό και την στιγμή που άνθρωποι των «πρασίνων» έφευγαν για αποδυτήρια, φίλαθλος του ΟΦΗ από την Θύρα 4 πέταξε στον αγωνιστικό χώρο ένα κομμάτι ολόκληρο τσιμέντο.
Το... αντικείμενο πέτυχε τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου, επιμελητή του ποδοσφαιρικού Τμήματος των «Πρασίνων» στον οποίο γίνονται ράμματα, ενώ ο Νίκος Καρέλης δέχθηκε φωτοβολίδα τη στιγμή που κινείτο προς τη φυσούνα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

ομάδα παράρτημα είσουν και θα είσαι..γενικά οι ομάδες της Κρήτης είναι ντροπή για τον περίφανο λαό της..χανιά εργοτέλης όφη και πλατανιάς τα πεκινουά του χοντρού..και εις ανώτερα!περιμένω τη βράβευση τους για το ήθος τους από τον αθλητικό εισαγγελέα Πετρόπουλο που τον φαντάζομαι να ζητοκραυγάζει headshot όταν βρήκε το τσιμέντο τον βαζελοπαράγοντα!
ΚΑΦΡΟΙ ΣΟΥΜΠΕΡΙΤΕΣ ..................
ΚΑΦΡΟΙ ΣΟΥΜΠΕΡΙΤΕΣ ..................