Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Μέσα Μάρτη η επιστροφή του Φουστέρ

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού τίθεται εκτός μάχης για το επόμενο διάστημα την στιγμή που επιστρέφει ο Μποτία


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Νταβίδ Φουστέρ για τις επόμενες τρεις με τέσσερις εβδομάδες μετά το κάταγμα που υπέστη στο χέρι ο Ισπανός μεσοεπιθετικός στην προθέρμανση λίγο πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ.
Συνεπώς, η επιστροφή του Φουστέρ στην αγωνιστική δράση υπολογίζεται για τα μέσα Μαρτίου την ίδια στιγμή που ο Μποτία είναι έτοιμος να τεθεί ξανά στη διάθεση του Ολυμπιακού με τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε στο τέλος του 2014.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ