Quantcast
NEWS
1 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Έξαλλοι στον ΟΦΗ με Παναθηναϊκό

Η Super League και οι «πράσινοι» εκπροσωπήθηκαν από τον ίδιο δικηγόρο


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ηρακλείου περιμένουν στην ΠΑΕ ΟΦΗ για τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της Super League και στη κρητική ομάδα είναι οργισμένοι με τη στάση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Συγκεκριμένα, η ματαίωση πτήσεων λόγω κακών καιρικών συνθηκών δεν επέτρεψε στον νομικό εκπρόσωπό της Super League να βρεθεί στο Ηράκλειο και σύμφωνα με την ΠΑΕ ΟΦΗ, η εκδίκαση έγινε κανονικά καθώς Super League και ΠΑΕ Παναθηναϊκός όρισαν τον ίδιο δικηγόρο, τον κύριο Χρυσό.
Το γεγονός αυτό έχει εξοργίσει τους ανθρώπους του ΟΦΗ που κάνουν λόγο για ανοικτή πρόκληση και σημειώνουν πως οι "μάσκες έπεσαν".
Από την ΠΑΕ ΟΦΗ υποστηρίζουν πως οι πιθανότητες να βγει η απόφαση υπέρ της κρητικής ομάδας δεν είναι πολλές. Την ΠΑΕ εκπροσώπησε ο νομικός Δημήτρης Μουστάκας με τον Νίκο Μαχλά να είναι παρών ενώ κατέθεσε ως μάρτυρας ο οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μανώλης Βασιλάκης.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ