Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Χέρστον: Μακάρι να παίξουμε ξανά μαζί με τον Ζήση

Συνέντευξη του φόργουορντ της ΑΕΚ  


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Για τον παλιό του συμπαίκτη στη Σιένα, Νίκο Ζήση, για το πώς ήρθε στην ΑΕΚ και πολλά ακόμη ενδιαφέροντα μίλησε στον ΟΤΕ TV ο Μαλίκ Χέρστον. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την πρόταση της ΑΕΚ: «Μίλησα με τον Ντράγκαν Σάκοτα και περίμενα μια καλή πρόταση. Μίλησα επίσης και με τον Ποπς Μενσά Μπονσού και μου είπε τις καταστάσεις που επικρατούν εδώ. Ο Ποπς μου είπε ότι θέλει η ΑΕΚ έναν παίκτη στη θέση «4» . Εγώ είχα απορρίψει κάποιες προτάσεις. Είδα ότι η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή προοπτική για εμένα. Η ΑΕΚ έχει πάρει το δρόμο της και θέλω να την βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της. Γνωρίζω ότι η χώρα βρίσκεται στο μέσον μιας οικονομικής κρίσης. Το μόνο που ήξερα από την Ελλάδα ήταν ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, τους οποίους αντιμετώπιζα κάθε χρόνο στην Ευρωλίγκα. Ξέρω ότι η Ελλάδα έχει μπασκετική παράδοση και οι καλύτεροι παίκτες ήρθαν να παίξουν εδώ».

Για τη Σιένα: «Όταν ήμουν στους Σπερς ήρθε η Σιένα και μου έκανε μια πολύ καλή πρόταση. Εγώ το είδα ως μια ευκαιρία για να βελτιωθώ . Είμαι νέος ακόμα και το ΝΒΑ θα είναι εκεί ως το τέλος της καριέρας μου. Το ματς με τον Ολυμπιακό στους «8» της Ευρωλίγκας στο ΣΕΦ ήταν το χειρότερο της καριέρας μου. Ωστόσο, κάναμε μια πολύ σκληρή προπόνηση την επόμενη ημέρα και στο δεύτερο παιχνίδι στην Ελλάδα παρουσιαστήκαμε καλύτεροι παίρνοντας την νίκη και το πλεονέκτημα. Θυμάμαι τα λόγια του Σιμόνε Πιανιτζιάνι ότι ίσως κάποιοι παίκτες να μην έχουν την ευκαιρία να πάνε σε άλλο Φάιναλ Φορ και αυτό ακούστηκε σκληρό στα αυτιά μας και μας πείσμωσε».

Για το Final 4 της Ευρωλίγκας: «Πήγαμε στη Βαρκελώνη, όπου αντιμετωπίσαμε τον Παναθηναϊκό. Εκεί δεν βρήκαμε από την αρχή ρυθμό και όταν αρχίσαμε να παίζουμε σαν ομάδα ο Παναθηναϊκός είχε προκριθεί στον τελικό».

Για την ΑΕΚ: «Θέλω να βρω το ρυθμό μου και να βοηθήσω την ομάδα και τον κόουτς να πετύχουν τους στόχους τους. Όπου και να πήγα ποτέ δεν δημιούργησα αναταραχές και θέλω να κάνω απλά τη δουλειά μου».

Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ΑΕΚ ο Νίκος Ζήσης: «Ο Ζήσης είναι ο άνθρωπός μου. Από τους πιο αγαπημένους μου συμπαίκτες σε όλες τις ομάδες που έχω παίξει. Μακάρι κάποια στιγμή να παίξουμε ξανά μαζί».

 

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ