Σημαντική ημέρα η σημερινή για τον Δημήτρη Κολοβέτσιο, ο οποίος μετά από 4 εβδομάδες περίπου μπήκε σήμερα στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων.
Ο στόπερ της ΑΕΚ θα συνεχίσει και τις επόμενες ημέρες να γυμνάζεται κανονικά με την ελπίδα να πάρει λεπτά συμμετοχής στο ματς της επόμενης Κυριακής με αντίπαλο τα Χανιά και να τεθεί κατόπιν πανέτοιμος για το ματς με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.
Θέλει πολύ να αγωνιστεί στο Φάληρο ο Κολοβέτσιος και θα τα δώσει όλα για να τα καταφέρει.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

ΚΑΡΑΙΤΑΒΛΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ.
γκαραιταβλι...χαχαχαα
Ρε και τα παπουτσια μεσαααα με gay!!!!
υπεερρρρρραπαρετιτος οπωσδυποτε πρεπει να ειναι ετοιμος ειναι το α και το ω στην αμυνα μας
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ 100% ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ .ΜΗ ΡΙΣΚΑΡΙΣΤΕΙ ΠΙΘΑΝΗ ΥΠΟΤΡΟΠΗ ,ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΤΙΜ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΠΟΛΥ .ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΥΣ ,Ο ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΥΛΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΖΗΜΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 100% ΕΤΟΙΜΟΣ .ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΤΙΜ .
Αντε παιχταρα μου δν ζηταμε τιποτα τρελο,μια ισοπαλια στο καραισκακης και μετα θα δειτε 50000 τουλαχιστον στο οακα
Μακάρι... χωρίς να θέλω να μειώσω τα άλλα παιδιά ή να πω μεγάλα λόγια,οι πιθανότητες να φύγουμε με θετικό αποτέλεσμα από το Καραισκάκη διπλασιάζονται άμα παίξει ο Κολοβέτσιος.
από τα πιο θετικά νέα που μπορούσαμε να ακούσουμε !!