Σε διάφορα Μέσα χθες δημοσιεύθηκε πως οπαδοί της ΑΕΚ έκαψαν το εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκεται στο σταθμό των Άνω Πατησιων. Μάλιστα υπήρξαν και λεπτομέρειες για το πως κάηκε από τους... χούλιγκαν της Ένωσης. Τα πράγματα και σε αυτή την περίπτωση δεν είναι ακριβώς έτσι. Το περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει άθικτο έξω από το σταθμό των Άνω Πατησίων και λειτουργεί κανονικά. Επιτόπιο ρεπορτάζ έκανε ο Δημήτρης Σεϊτανίδης του e-alitheia.gr και ανέβασε φωτό με το περίπτερο απολογούμενος που αναμετέδωσε την είδηση.
Πέραν λοιπόν από κείμενα για τη μανία των χουλιγκάνων και το παρανάλωμα του περιπτέρου υπάρχουν και τα γεγονότα. Οι οπαδοί της ΑΕΚ πέρασαν από το περίπτερο και ένας από αυτούς έριξε ένα καπνογόνο δίπλα του (από αυτό προέρχονται και οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν). Το καπνογόνο σβήστηκε άμεσα και ο οπαδός που το πέταξε απομακρύνθηκε από την πορεία. Το περίπτερο παρέμεινε και παραμένει άθικτο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
