Τα φορτηγό πλοίο Mare σημαίας Αγ. Βικεντίου εξέπεμψε το πρωί της Τρίτης σήμα κινδύνου στη θαλάσσια περιοχή του Κολυμπαρίου Χανίων.
Στην περιοχή που πνέουν άνεμοι εντάσεως 9 μποφόρ σπεύδει φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού, ενώ θα συνδράμει και το Λιμενικό Σώμα.
Ο πλοίαρχος του «Mare» ζήτησε βοήθεια για την εγκατάλειψη του φορτηγού που έπλεε ακυβέρνητο ανοιχτά στον Κόλπο του Κολυμβαρίου στα Χανιά. Στο σημείο που βρίσκεται το πλοίο έφτασε άμεσα ελικόπτερο Σούπερ Πούμα όμως ο καπετάνιος απέσυρε το αίτημα για εκκένωση του «Mare» ενημερώνοντας τις αρχές ότι κατάφερε να ρίξει δύο άγκυρες και ελέγχει το πλοίο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
