Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Γιαννακόπουλος: Θα σηκωθώ να φύγω


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Tη δυσαρέσκεια του για την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή να απαλλάξει τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την ΚΑΕ Ολυμπιακός από την τιμωρία της ανάκλησης δηλώσεων του πρώτου εξέφρασε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Μάλιστα, ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δήλωσε αηδιασμένος από τη συγκεκριμένη απόφαση και τόνισε πως στην επόμενη απόφαση κατά των «πρασίνων» θα αποχωρήσει από τον αθλητισμό.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μιλώντας στο περιβάλλον του, είπε: «στην επόμενη απόφαση κατά του Παναθηναϊκού, θα σηκωθώ να φύγω από τον αθλητισμό».

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ