Σάλο και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει, στην Ιαπωνία, στέλεχος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ο οποίος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 18 μηνών για προβολή παιδικής πορνογραφίας στο αεροπλάνο.
Την περασμένη εβδομάδα, ο Μασανάγκα Καγκεγιάμα συνελήφθη, σε ενδιάμεση πτήση, στο αεροδρόμιο του Παρισιού και υποστήριξε ότι δεν... γνώριζε πως πρόκειται για παρανομία σε γαλλικά εδάφη.
Οι πηγές αναφέρουν ότι το πλήρωμα του αεροπλάνου σήμανε συναγερμό μόλις αντιλήφθηκε την πράξη του Καγκεγιάμα. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι οι φωτογραφίες που έβλεπε ήταν δημιούργημα με τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης.
Την Τρίτη, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ιαπωνίας ανακοίνωσε ότι το συμβόλαιο του πρώην προπονητή της Εθνικής Κ20 θα τερματιστεί άμεσα, κάνοντας λόγο για "ένα περιστατικό απαράδεχτο για τον κόσμο του ποδοσφαίρου".
Η ποινή που επιβλήθηκε στον 58χρονο είναι 18μηνη φυλάκιση με αναστολή, χρηματικό πρόστιμο 5.000 ευρώ και απαγόρευση εργασίας με ανηλίκους ή επιστροφής στη Γαλλία για δέκα χρόνια.
Japan Football Association technical director and former U-20 head coach Masanaga Kageyama received an 18-month suspended jail sentence in France after being caught viewing child abuse images on a plane.
— DW Sports (@dw_sports) October 8, 2025
He was detained in Paris airport last week, where he admitted to viewing… pic.twitter.com/qCFhFxns67
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!