Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Κλοπ: Είναι μάχη υποβιβασμού

Ο Γερμανός τεχνικός δεν έκρυψε την ανησυχία του για τη βαθμολογική κατάσταση της Ντόρτμουντ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μετά από 14 αγωνιστικές η Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι μόλις ένα βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη με τον Γιούργκεν Κλοπ να μην διστάζει να μιλήσει για μάχη υποβιβασμού εν όψει της αναμέτρησης με τη Χέρτα στο Βερολίνο.
Οι δυο ομάδες ισοβαθμούν έχοντας από 14 βαθμούς και σε δηλώσεις του ο Γερμανός τεχνικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Γιούργκεν Κλοπ, τόνισε: "Είναι μάχη υποβιβασμού. Είμαστε ανήσυχοι από την κατάσταση και βλέπουμε το παιχνίδι με τη Χέρτα ως ευκαιρία για να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός. Θα είναι μια δύσκολη μάχη. Χρειαζόμαστε σταθερότητα και να βρούμε ξανά την αυτοπεποίθηση μας".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ