Μέτρα για να διώξουν τους οργανωμένους οπαδούς των ομάδων από τα γήπεδα αποφάσισαν να πάρουν τα αρμόδια όργανα του ισπανικού ποδοσφαίρου για να καταπολεμήσουν τη βία.
Σε σύσκεψη που έγινε υπό την παρουσία του εκπροσώπου της ισπανικής κυβέρνησης, της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας της Πριμέρα Ντιβισιόν και άλλων φορέων αποφασίστηκε να μπει ένα τέλος στη βία και πρώτο μέτρο που θα εφαρμοστεί είναι να απομακρυνθούν οι οργανωμένοι οπαδοί από τα γήπεδα.
Πως θα γίνει αυτό; Με το να κλείνουν τις θύρες (τα πέταλα) στα οποία κάθονται οι Οργανωμένοι τους οποίους και θεωρεί η Ομοσπονδία κύριους υπεύθυνους για τα κρούσματα βίας.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Οι οργανωμένοι? Οι αιμοδότες? Οι παντού και πάντα με την ομάδα? Οι μαχητές? Αν είναι δυνατόν!!!! Απίστευτο... Στα αλήθεια τώρα. Ζηλεύω τα αντανακλαστικά τους. μπράβο...Και στα δικά μας και αμήν και πότε...Άσε που αυτό θα γίνει όταν θα καθαρίσουν και το ποδόσφαιρο από τους κάθε λογής μπούληδες...δηλαδή ποτέ.
Οπως "Ε.Π.Ο" , όπως "Ανδριανός", όπως "Σαρρής", όπως " SuperLeague" ..... Tελικά όπως " Ε Λ Λ Α Δ Ι Σ Τ Α Ν " !!! Εκεί που οι νόμοι ισχύουν , και τα αντανακλαστικά έναντι στη βία, δεν λογαριάζουν "Καρέκλες"..