Το ότι το ρόστερ της ΑΕΚ δεν είναι σε καμία περίπτωση επιπέδου... Β' Εθνικής δεν θα μπορούσε να το αμφισβητήσει κανείς. Ωστόσο, σήμερα η Ένωση απέδειξε ότι δεν είναι υπερβολή η άποψη πως ακόμη και αν βρισκόταν φέτος με κάποιο τρόπο στη Σούπερ Λίγκα, θα ήταν ομάδα ...πρώτης ταχύτητας. Απέναντι στον Παναθηναϊκό, τον έναν από τους τρεις αντιπάλους με τους οποίους ένα παιχνίδι της ΑΕΚ μπορεί να χαρακτηριστεί «ντέρμπι», έστω και αν το συγκεκριμένο ήταν φιλικό, η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα έδειξε τα δόντια της και έστειλε...μηνύματα για το μέλλον, κερδίζοντας με 3-2.
Η Ένωση ήταν σαφώς ανώτερη στο πρώτο μέρος και κατάφερε να πάρει ισχυρό προβάδισμα με 2-0. Ωστόσο, πέρασε ένα δύσκολο 20λεπτό με την επανέναρξη του ματς. Κάτι λογικό για αρκετούς λόγους, με βασικότερους ότι πρόκειται για μια ομάδα που δεν έχει μάθει -δεν θα μπορούσε, άλλωστε- να διαχειριστεί την κατάσταση όταν αλλάζει το μομέντουμ ενός ντέρμπι (όπως συνέβη με το γρήγορο γκολ του Παναθηναϊκού), αλλά και για ένα σύνολο που έχει... ενάμιση χρόνο να βρεθεί σε συνθήκες μεγάλης και πραγματικής πίεσης κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Παρ' όλα αυτά, οι Κιτρινόμαυροι κατάφεραν να αντιδράσουν παίρνοντας ξανά το προβάδισμα, ενώ είχαν ευκαιρίες -όπως βέβαια και οι φιλοξενούμενοι- να πετύχουν κι άλλα γκολ, σε έναν αγώνα που ήταν χορταστικός από κάθε άποψη...
Μπορούσε και τρίτο... από ημίχρονο
Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο ματς και έδειξε από την αρχή ότι μόνο ως φιλικό δε το αντιμετωπίζει. Το παιχνίδι μεταφέρθηκε από τα πρώτα λεπτά στο... μισό του Παναθηναϊκού, με τους Κιτρινόμαυρους να κυκλοφορούν καλά τη μπάλα, αλλά να δυσκολεύονται να φτάσουν σε μια τελική προσπάθεια. Η πρώτη ήρθε από τους φιλοξενούμενους (που επιθετικά προσπαθούσαν να φανούν με κάποιες αντεπιθέσεις) στο 20', με τον Κλωναρίδη να κάνει ένα αδύναμο πλασέ, το οποίο μπλόκαρε ο Ανέστης. Και στο 28' η ΑΕΚ πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Πλατέλλας ξεκίνησε μια ωραία προσπάθεια από δεξιά, πάσαρε στον Κορδέρο, εκείνος έβγαλε στον Μπαρμπόσα, ο Πορτογάλος έκανε μια σέντρα στο πρώτο δοκάρι και ο Αραβίδης με προβολή έκανε το 1-0.
Στο 34' ο Παναθηναϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία να απαντήσει στα γκολ, όταν ο Ρισβάνης έκανε ένα εντυπωσιακό γυριστό σουτ, όμως ο Ανέστης βρήκε ελάχιστα τη μπάλα και την έστειλε στο δοκάρι. Δύο λεπτά αργότερα, η ΑΕΚ κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ, με μια φανταστική προσπάθεια του Πλατέλλα. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός υποδέχθηκε μια μεγάλη μπαλιά του Πεταυράκη, κατέβασε, πέρασε Ρισβάνη και Χουχούμη και με αριστερό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.
Μάλιστα, στο 38' η Ένωση έφτασε μια ανάσα από το 3-0. Ο Πλατέλλας βρέθηκε τετ α τετ, τσίμπησε τη μπάλα πάνω από τον Κοτσόλη, όμως ο Ρισβάνης έδιωξε, πριν αυτή περάσει τη γραμμή, σύμφωνα με τον βοηθό, ο οποίος πάντως βρισκόταν σε κακή θέση. Σε κάθε περίπτωση, το 2-0 ήταν το σκορ ημιχρόνου, αφού η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πετύχει το τρίτο γκολ ούτε στο 45', όταν ο Μπαρμπόσα έκανε εξαιρετική ενέργεια μέσα στην περιοχή, αλλά η τελική του επιλογή (έκανε μια κακή πάσα, ενώ μπορούσε να σουτάρει ) δεν ήταν σωστή.
Απόλυτος αιφνιδιασμός και απάντηση
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Παναθηναϊκό (που είχε κάνει 11 αλλαγές) να δείχνει... αντίδραση και μόλις στο 47' κατάφερε να μειώσει. Ο Μπεργκ έκανε μια κεφαλιά-πάσα και ο Δώνης εξ επαφής κατάφερε να νικήσει τον Ανέστη για το 2-1. Και πολύ γρήγορα (στο 55'), οι φιλοξενούμενοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα, καθώς έπειτα από μια σέντρα του Σπυρόπουλου, ο Μπερίσα με προβολή έκανε το 2-2. Μάλιστα, στο 57' ο Παναθηναϊκός είχε σπουδαία ευκαιρία, ωστόσο σε σούτ που έκανε ο Μπέργκ, ο Ανέστης κατάφερε να αποκρούσει με υπερένταση σε κόρνερ.
Ο Σουηδός δεν κατάφερε να σκοράρει ούτε στο 60', όταν βρέθηκε απέναντι από τον Ανέστη, όμως το σουτ που έκανε τράνταξε το κάθετο δοκάρι. Οι Πράσινοι είχαν ακόμη δυο καλές στιγμές με σουτ του Νάνο και του Κουτρουμπή στο 64' και το 65', όμως και στις δύο περιπτώσεις ο Ανέστης κατάφερε να αποκρούσει.
Το... ξύπνημα της ΑΕΚ ήρθε στο 66'. Ο Μπακάκης έκανε μια σέντρα από δεξιά, ο Ζόριτς έκανε κεφαλιά - πάσα και ο Ντακόλ με κεφαλιά - ψαράκι κατάφερε να νικήσει τον Στιλ και να κάνει το 3-2, δίνοντας ξανά προβάδισμα στην Ένωση. Στο 75' ο Μπέργκ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά, αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ, ενώ στο 78' ο Ντακόλ έκανε ωραίο διαγώνιο σουτ, το οποίο απέκρουσε ο Στιλ. Στο επόμενο λεπτό ο Μπέργκ βγήκε τετ α τετ από πλάγια θέση, αλλά ο Ανέστης τον έκοψε θαυμάσια με... βουτιά στα πόδια του, ενώ στο 80' ο Φαγέ έκανε ένα καλό σουτ με τη μπάλα να φεύγει άουτ. Στο 85' ο Μπερίσα έκανε ένα σουτ από καλή θέση, όμως έστειλε τη μπάλα αρκετά άουτ. Έτσι, το 3-2 ήταν το τελικό σκορ.
ΑΕΚ: Ανέστης, Μπακάκης (83' Τζανετόπουλος), Κολοβέτσιος (83' Σβάρνας), Λαμπρόπουλος (67' Σαρρής), Πεταυράκης (73' Γροντής), Κορδέρο (73' Φαγέ), Ανάκογλου (67' Ρόβας), Πλατέλλας (59' Ζόριτς), Μάνταλος (43' Ντακόλ), Μπαρμπόσα (70' Μπρέσεβιτς), Αραβίδης (59' Ντούνης).
Παναθηναϊκός (α' μέρος): Κοτσόλης, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Κλωναρίδης, Λαγός, Μπούι, Σίλντεφερντ, Ρισβάνης, Ντίνας, Μπούρμπος, Πέτριτς. (β' μέρος): Στιλ, Σταματάκη, Μέντες, Κουτρουμπή, Μπαϊράμι, Μπερίσα, Νάνο, Σπυρόπουλος, Νίνης, Δώνης, Μπεργκ.
Παραλειπόμενα
16.54 Το ματς ολοκληρώθηκε και οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν παραμείνει στο γήπεδο κάνοντας αποθεραπεία
16.18 Ο Πέτρος Μάνταλος φορώντας πολιτικά βγαίνει στο γήπεδο και πηγαίνει στον πάγκο της ΑΕΚ. Θετικό το γεγονός ότι πατάει το πόδι του, αν και κουτσαίνει
15.48 Πάνω στο φορείο ο Μάνταλος πήγε αμέσως στα αποδυτήρια.
15.45 Όλο το ιατρικό τιμ έχει πέσει πάνω στον Μάνταλο.
15.01 Οι δύο ομάδες βγήκαν στο γήπεδο και φωτογραφίζονται όλοι μαζί
14.58 Και ο Γιώργος Μελισσανίδης φτάνει στο ΟΑΚΑ
14.54 Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος φτάνει στο Στάδιο και πηγαίνει στον Δημητρή Μελισσανίδη, έχοντας χειραψία μαζί του, αλλά και με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.
14.51 Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς πηγαίνει στο μπουθ που βρίσκονται οι Μελισσανίδης και Μπάγεβιτς και συζητά με το αφεντικό της Ένωσης
14.46 Φτάνει και ο Δημήτρης Μελισσανίδης στο ΟΑΚΑ και πηγαίνει δίπλα στον Ντούσαν Μπάγεβιτς στο μπουθ
14.45 Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς επέστρεψε από το ταξίδι του στη Λατινική Αμερική και είναι στο ΟΑΚΑ
14.44 Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προθέρμανσή της και οι παίκτες πηγαίνουν στα αποδυτήρια
14.43 Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι στο γήπεδο και βρίσκεται στο μεγαλό μπουθ πάνω από τα επίσημα.
14.30 Δείτε τις 11άδες των δύο ομάδων - Μπείτε στο LIVE του aek365
14.24 Οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει την προθέρμανση
14.08 Ο Ανέστης βγαίνει για ζέσταμα, έχοντας μαζί του και τον Καραγκιολίδη
13.55 Ο Κουτρουμπής θα τεθεί για πρώτη φορά αντίπαλος της ΑΕΚ από τη μέρα που έφυγε. Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού από την πρώτη στιγμή που βγήκε στο γήπεδο έπιασε κουβέντα με φροντιστές της ΑΕΚ, αλλά και τον Νίκο Πανταζή
13.53 Η αποστολή του Παναθηναϊκού φτάνει στο ΟΑΚΑ και οι παίκτες των "πρασίνων" βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο για μία πρώτη αναγνωριστική βόλτα.
13.49 Κεκλεισμένων των θυρών θυμίζουμε πως είναι το σημερινό ματς.
13.40 Ο Άρης Σοϊλέδης γυμνάζεται πριν το παιχνίδι. Ο αμυντικός της ΑΕΚ μαζί με τον Νίκο Πανταζή κάνει το δικό του ξεχωριστό πρόγραμμα, τρέχοντας σε χαλαρούς ρυθμούς σε όλο το γήπεδο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Τον βαζελο πρεπει να τον πατας ακομα και στη ξερη! Μαθετε ιστορια ορισμενοι που τους θεωρειτε φιλους! Μπραβο στην ομαδα!
Φίλε κανείς δεν τους θεωρεί φίλους, ούτε ξεχνάμε τα 90s και κάποιες αδικοχαμένες εξόδους στο CL, ΑΛΛΑ διοικητικά ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΧΘΡΟΙ. Εχθροί είμαστε με όσους τάσσονται στο πλευρό της ομάδας του δημοσίου. ΕΧΘΡΟΣ για μένα είναι και όποιος ψηφίζει Βασιλόπουλο, Γαιδούρου και Τσυριζα... και δυστυχώς υπάρχουν πολλοί ΑΕΚτζίδες που κλίνουν προς τα εκεί...
Αδερφε δεν ειναι μονο η δεκαετια του 90 μεχρι τη μεση που λες, ειναι και του 80 και του 70 και του 60. Το οτι πρεπει να τσακισουμε τον Μπουλη και τη παρεα του δε πρεπει να μας κανει να ξεχναμε τον αλλο απαταιωνα του Ελληνικου αθλητισμου. Για τον Τσυριζα προσυπογραφω!
σήμερα τον ΠΑΟ αύριο τον Πειραιά και τη ΣΙΑ
χαλαρωστε,μην τρελαινεστε...... Α.Ε.Κ ειμαστε τι να μας πει μια νικη με το βαζελο σε φιλικο! Κατω η μπαλλα,υπομονη και τα καλυτερα δεν αργουν!
costas21 - 22/11/2014 17:42 ΑΔΕΡΦΕ ΚΩΣΤΑ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ 100%!!! ΤΙΓΡΗ ΓΕΡΑ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Σ΄ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ! Κ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ Κ ΔΩ ΧΑΜΗΛΑ ΤΗ ΜΠΑΛΑ!!! ΥΠΟΜΟΝΗ Κ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!
Τα σημαντικα συμπερασματα του σημερινου παιχνιδιου ειναι τα εξης: 1. Ο Πεταυράκης αξιζει να ειναι ολη τη χρονια το βασικο μας μπακ και δικαιως ειχε αναδειχτει ο κορυφαιος νεος της Football league πριν 2 σεζον. Απ΄ οτι ακουγα ειχε τεραστια συμμετοχη στην επιθεση και στην αμυνα ηταν μαχητης. 2. Ο Ανακογλου δινει ταχυτητα στα αμ.χαφ ειναι πολυ καλος με την μπαλα στα ποδια και ειναι στην τσιτα συνεχεια παλευει ολες τις φασεις, περιμενω ακομα μεγαλυτερη αλλαγη προς το καλυτερο και γιατι οχι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ του χρονου και βασικος. 3. Με ενα κεντρικο αμυντικο (επιμενω με ΜΠΡΟΥΝΟ ΑΛΒΕΣ ειναι η αδυναμια μου) και ενα αριστερο μπακ δεν θα τρωμε γκολ ουτε για αστειο. 4. Απ οτι ελεγαν στο ραδιοφωνο ο Μπαρμποσα εκανε οργια στο Α ημιχρονο μαζι με Πλατελλα (ας ελπισουμε οτι ανεβαινουν) ο Πλατελλας πρεπει να δουλευτει ιδιαιτερα να δειξει οτι δεν εχει ταβανι τη Football league 5.Aνεστης, Μανταλος, Μπακακης, Ζοριτς πολυτελεια για Β του χρονου θα παιξουν ακομα καλυτερα. Συμπερασμα, το καλοκαιρι παμε για 5 δυνατες μεταγραφες και χτυπαμε ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
ΤΑ ΤΡΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΖΕΡΟΙ ΤΗΝ ΕΙΠΙΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΡΟΥΦΑ ........... ΑΕΚΑΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕ ...........ΕΒΙΒΑ ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ
Απο τι ακουγα πρεπει να πηγε καλα στο πρωτο και στο δευτερο απλα δεν ειχε το αμυντικο χαφ σκυλι για να αποκοπτει την υπεροχη του βαζελου εκεινο το διαστημα.Αστεια γκολ φαγαμε απο τι ειδα σε κατι βιντεακια.Βεβαια μετα απο τοση διακοπη δεν περιμεναμε κατι αλλο.
Πολύ καλό αποτέλεσμα-για το γόητρο και μόνο!Η ομάδα δείχνει να στρώνει και με τις (απαραίτητες)προσθήκες το Γενάρη θα βγάζει φωτιές!Όταν λέω προσθήκες εννοώ επιθετικό, αριστερό μπακ και αμυντικό χαφ...Αν πάρουμε πραγματικά καλούς παίκτες σε αυτές τις θέσεις, θα κάνουμε πλάκα φέτος και θα έχουμε μια γερή "βάση" για του χρόνου...Δε χρειάζεται εφησυχασμός και πανηγύρια...Ένα φιλικό ήταν-Συνεχίζουμε!
Προς aek365: Παιδιά χαλαρώστε λίγο με τους τίτλους του στυλ "Πάρτε το χαμπάρι, ήδη ήρθαμε…". Δεν χρειάζεται να πάρουν τα μυαλά των παιχτών αέρα και να νομίζουν ότι ανεβληκαμε ήδη χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Ήταν ένα φιλικό με μία από τις πιο δυνατές ομάδες τις σάπιας super league, ανταποκριθήκαμε πλήρως αλλά όπως κερδίσαμε το ίδιο εύκολα θα μπορούσαμε και να το είχαμε χάσει το ματσάκι. Οι προπονητές δοκίμασαν παίχτες και σχήματα και μας 'βγήκε' να βάλουμε ένα γκολ παραπάνω. Φυσικά και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ χαιρόμαστε που η ΑΕΚΑΡΑ μας δείχνει ότι έχει ομάδα Α' Εθνικής αλλά κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να κρατάμε λίγο πιο χαμηλούς τόνους για το καλό της ομάδας μας. Πάντα φιλικά. Υ.Γ. FORZA AEKARA!!!
μαγκες ΑΥΤΟ ηταν το 1ο σοβαρο παιγνιδι της αυτης της ομαδας ΜΑΣ (εκτος ΡΟΜΑ ) βεβαια ,... μια χαρα ΟΛΑ, παικτες-προπονητης ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΑΓΚΕΣ
Με κάνει εντύπωση γιατί ο ΠΑΟ δεν έκανε ακόμα, στο 75' και καμιά αλλαγή. Ίσως να θέλει πολύ να πάρει το παιχνίδι...!!!!
Πρόσεχα τα σημαιάκια αλλά δεν υπέρηχε σημαιάκι στο ημίχρονο για τον ΠΑΟ. Το είδα μετά...αλλά είχε φύγει Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Στο ημιχρονο αλλαξε ολη την 11αδα. Κυριολεκτικα
11 αλλαγες εκανε στο ημιχρονο δεν φτανουν??και οι 2 προπονητες δοκμασαν σχηματα και ειδαν καποια πραγματα..τα φιλικα ειναι για να βγαζουν συμπερασματα οι προπονητες και κανενας αλλος..στα φιλικα μπορει να κερδισει οποιοσδηποτε γιατι η νικη δεν παιζει κανενα ρολο...
άλλαξε όλη την 11άδα στο ημίχρονο ...
ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΔΕΛΛΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠ' ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΕΙ!!!
Θα το δείξει η τν? aek365 AΠΑΝΤΗΣΗ: ΟΧΙ
ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΣ ΒΑΣΗ ΚΑΙ 5 ΞΕΝΟΥΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ !!! ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ: ΤΕΡΑΣΤΙΕ, ΚΟΛΟΣΣΕ !!! ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΤΡΑΙΑΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ !!!
ελα ρε ΟΜΑΔΑΡΑ Ε Ν Ω Σ Ι Σ ΜΟΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
Μπράβο στα παιδιά, το άκουγα ραδιοφωνικά. Με μοναδικό σημείο τα πρώτα 15 λεπτά του 2ου ημιχρόνου που μας έπιασαν στον ύπνο με την είσοδο βασικών και την αλλαγή συστήματος, σταθήκαμε ανταγωνιστικοί συνολικά και φανερά καλύτεροι σε πολλά σημεία του παιχνιδιού! Κρίμα που δεν είχε κόσμο!
bravo μωρή ΑΕΚΑΡΑ! Σίγουρα σουπερλιγκάτη!
Απόψε πρόβα για την Σούπερ-λίγκ , με αντίπαλο που θυμίζει ντέρμπι από τα παλιά.
Πολυ καλη κινηση του προεδρου το σημερινο φιλικο με τον παναθηναικο. Δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα με το συγκεκριμενο σωματειο και τον εντιμοτατο προεδρο του που ειναι κοσμημα στο ελληνικο ποδοσφαιρο απο την μερα που ανελαβε.
1-2 φορες να μπεις για να τρολαρεις δεν το δικαιολογω,αλλα το καταλαβαινω.Αν συνεχισεις να γραφεις ομως εχεις χοντρο προβλημα..
Λιμανίσιο τρολ χαχα.
Για πήγαινε ρε μάγκα στην εξέδρα των βάζελων με κίτρινες κάλτσες να δεις πόσο σε αγαπάνε τα αδέρφια σου...
Για πήγαινε ρε μάγκα στην εξέδρα των βάζελων με κίτρινες κάλτσες να δεις πόσο σε αγαπάνε τα αδέρφια σου...
Καλως τονα τον γαυρακο. Τοσο αγχος πια; Μεχρι και στο 365 χωθηκες; Περιμενε λιγο ρε. Ακομα στη Β παιζουμε, τι πανικος σας εχει πιασει.
Γεια σου ρε ΑΕΚτζη..απο Ν.Φιλαδελφεια ε?
καλως το καινουριο τρολ του 365
egw vgazw suberasmata pantou file mou !! 3-2 !!! kai exei kai sunexeia!
το ίδιο λάθος κάνουν και οι γαύροι...Κερδίζουν καμιά Λίβερπουλ στα φιλικά και τραγουδάνε ο Θρήνος να σηκώσει το Ευρωπαικό...
Otan elega hia kupello me vrizate kapoioi !!!! parte ta 2-0 hmixrono!! kai gia osous evrizan platella parte mia tsapou!! o mandalos na einai mono kala...
Ετσι βιαζεσαι παντα; με δευτερη ομαδα παιζει ο βαζελος
Δυσκολα φιλε! 2 11αδες εβαλε οπως και η ΑΕΚ. Παιξανε 22 παιχτες οπως και σε μας.... Ειμαστε απλα στο ιδιο επιπεδο
Ναι αλλά στον ΠΑΟ δεν έχει χρησιμοποιηθεί ξανά καμια απο τις 2 εντεκαδες. Επίσης για τον ΠΑΟ ηταν απλα ενα φιλικο, ενω για εμας ηταν κάτι παραπανω λόγω του οτι παίζουμε συνέχεια με ομάδες χαμηλού επιπέδου κσι το σημερινο ηταν κάτι πολύ διαφορετικό. Αρα η ΑΕΚ είχε αρκετά μεγαλυτερο κίνητρο.
Δεν εχει δευτερη ομαδα ο βαζελος. Σχεδον ολοι οσοι παιξανε παιζουνε αρκετες φορες βασικοι. Δυσκολα εχει αναπληρωματικο. Ασχετα αν δεν παιζουν ολοι μαζι... Για μας προφανως και ειχε μεγαλυτερη σημασια. Να δουμε σε τι επιπεδο βρισκομαστε, δεν ειπα κατι αντιθετο με αυτο. Αλλα φανηκε οτι δε διαφερουμε και πολυ
ειναι φιλικο.... και μην ξεχνας οτι στο κυπελλο αμα πεσουμε πανω στο γαυρο θα τα δωσουν ολα για να μας νικησουν...και με μεγαλο σκορ.... πιστευω το γεναρη να γινουν μια δυο καλες κινησεις για να εχουμε ελπιδες
Φιλικό είναι μη βγάζεις συμπεράσματα ...
ουτε στιγμιότυπα δεν θα δούμε?
ΠΑΟ Μ****ΑΚΑ ΣΕ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ! Δεν υπαρχει φιλικο αναμεσα σε αεκ-παο , ολα εχθρικα ειναι!
αντιπαλοι ναι εχθροι οχι........
Υπάρχει περίπτωση να δείξουν τις καλύτερες στιγμές ή τουλάχιστον τα γκολ του παιχνιδιού ;;
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑ,. ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΜΠΟΥΚΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΑΒΙΔΗΣ...
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑ,. ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΜΠΟΥΚΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΑΒΙΔΗΣ...
Τεράστιο λάθος (και επικοινωνιακό) και ασέβεια στους φίλους των ομάδων η μη μετάδοση του αγώνα σε ΤΒ και Ιντερνετ. Ελπίζω να δώσουν το β' ημίχρονο....
Να θυμισω στους φιλους εδω μεσα οτι η ΑΕΚ, στα τελη Νοεμβρη, εχει 8 επισημα ματς. 4 για το Πρωταθλημα και 4 για το κυπελλο, εκ των οποιων τα 3 πρωτα ματς κυπελλου εγιναν τον Σεπτεμβρη. Ειναι απιστευτο
κ αν χασουμε τι εγινε ετσι κ αλιως το νερο μπηκε στ αυλακι
Διαιτητες ποιοι ειναι?Προφανως καποιοι απο το τεχνικο τιμ των ομαδων? (αφου απαγρευτηκε ορισμος απο γαυρο - επο)
pame re AEKARA
pame re AEKARA
εντάξει μην το ξεφτιλίζουμε κόσμημα πρόεδρος του παναθηναϊκού δεν υπήρξε ποτέ
κ αν χασουμε τι εγινε ετσι κ αλιως το νερο μπηκε στ αυλακι
ετσι ειναι. τι εχουμε να χωρισουμε με τα αδελφια μας τους βαζελους ? κι εκεινοι για το καλο του ελληνικου ποδοσφαιρου πασχιζουν. ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΤΩΡΑ ΚΙ ΑΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
ελα ρε ανατριχιασα τωρα λεμε..δεν παιρνεις δρομο απο δω λεω εγω
Ρε τοσο πολυ σας εχει τρελανει ο τιγρης που "βαφτιζεστε" ΑΕΚτζηδες ,εστω και για λιγο, για να τρολαρετε? Ρε λιγο τσιπα δεν εχετε? Εγω ουτε για πλακα δεν θα μπορουσα να γινω αλλη ομαδα,εστω και για λιγο! Ρε θα σας στειλει ομαδικος στο Δαφνη η ΑΕΚαρα!!Δλδ του χρονου τι θα κανετε??Διαρκειας στa VIP?
Ουστ από δω μέσα ρε!!
κ αν χασουμε τι εγινε ετσι κ αλιως το νερο μπηκε στ αυλακι
Λογικα θα χασουμε..για διπλωματικους λογους...
κακως που δεν το δειχνει ο κοσμος θελει να δει μπαλα