Χρειάστηκε μια ολόκληρη ΕΔΕ για να... αποκαλυφθεί ότι ο υπαίτιος για την μη προσέλευση του Ανδρέα Λοβέρδου στη δοξολογία για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου είναι ο ίδιος!
Ο υπουργός Παιδείας δεν είχε παραβρεθεί στην δοξολογία της επετείου της 28ης Οκτωβρίου ως όφειλε και όταν ο Λοβέρδος το έμαθε έξαλλος διέταξε ΕΔΕ.
Τελικά, όπως εξήγησε ο ίδιος μιλώντας στο Mega, έπρεπε το γραφείο του να γνωρίζει ότι εκείνος θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στη δοξολογία της 28ης Οκτωβρίου και να διαμορφώσει έτσι το πρόγραμμά του ώστε να μπορέσει να παραστεί.
«Το γραφείο το δικό μου φταίει, άρα εγώ. Και ζητώ συγγνώμη», είπε ο κ. Λοβέρδος.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Δεν έλεγες ότι θα πάρεις κεφάλια? Πάρε το δικό σου που είναι άδειο και δρόμο