Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην Τρίπολη. Ο Ηλίας Σπάθας έκανε... όργια στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα Αστέρας - Ολυμπιακός, «κλείνοντας» ουσιαστικά στα καρέ τους τους γηπεδούχους. Ο διαιτητής από τον Πειραιά έδινε το ένα μετά το άλλο τα ανύπαρκτα φάουλ στον Ολυμπιακό, γύρω από την περιοχή του Αστέρα, ενώ είχε... συμπαράσταση και από τους βοηθούς του, αφού τρεις καλές επιθέσεις της ομάδας της Τρίπολης κόπηκαν με ανύπαρκτα οφσάιντ. Σε μια εξ αυτών, μάλιστα, το γύρισμα έχει γίνει από παίκτη του Ολυμπιακού. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, στο 43' ο Σπάθας απέβαλε τον Μάσα (για θέατρο), επειδή παραπάτησε στο χώρο της μεσαίας γραμμής(!), δημιουργώντας όλες τις συνθήκες για να... θριαμβεύσει ο Ολυμπιακός στο δεύτερο μέρος. Η... απόδοση του Σπάθα έχει κάνει εκρηκτική την ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Τρίπολης (στο οποίο βρίσκεται και ο Βαγγέλης Μαρινάκης), με τους οπαδούς των γηπεδούχων να τον αποδοκιμάζουν συνεχώς και παρατεταμένα...
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Είδα τον αγώνα Αστέρας - Ολυμπιακός, και διάβασα εκατοντάδες σχόλια. Και όλα γράφτηκαν από άτομα που δεν έχουν ιδέα από ποδόσφαιρο. θα πρότεινα σαν έμπειρος 53 χρόνος κάτι που θα συμφέρει όλες τις ομάδες. 1. για να μην υπάρχουν άσκοπα τραυματισμοί. 2. για να γλυτώνουν οι φίλαθλοι τα εισιτήρια. 3. για εκμετάλλευση χρόνου. 4. για να έχει το ματς αγωνία. 5. και τέλος για το δίκαιο ρε γαμ....το. Να ρίχνουμε πριν τον αγώνα κορόνα - γράμμα. Με κορόνα θα κερδίζει ο Ολυμπιακός, με γράμμα θα χάνει ο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αντίπαλος.
tora oso gia ton paok an den mporesei ston ergoteli na ginei i diatetagmeni ypiresia tha ginei sta epomena paixnidia poy erxontai , tha ton kanoyn ton paok kima.
Xαχαχα. Μιλάμε δεν υπαρχουν οι άνθρωποι. Αυτά που γίνονται σήμερα, είχα χρόνια να τα δω.
dimitris_21 re dimitri 21 ti les; poia xronia exeis na ta deis ; ap to 96 mexri simera kathe kyriaki ginontai ayta synexeia kai panta vevea yper toy gavroy kai eis varoa ton allon omadon
Ακουστε εδω τις δηλωσεις του Πανουτσου (που ειναι γαυρος) στον sportFM για τα οργια στην τριπολη,και δειτε και τις φασεις. http://youtu.be/HTi-fbylP2E
ΒΡΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΦΙΛΑΘΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΕΜΕΤΟΥ.ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΛΙΓΚ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΔΑΣ.ΤΙΓΡΗ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.ΑΥΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ Κ ΜΟΝΟ.
Κύριοι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς !! τι χαμπάρια? Τους κράζουν όλοι για την " επική " ξεφτιλισμένη διαιτησία του Σπάθα .. Θα κάνετε τίποτα γιαυτό ρε κοτάρες? Αλλά ξέρουμε.... Εσείς θα καλέσετε για απολογία την Α.Ε.Κ την Δευτέρα , γιατι οι οπαδοί της τραγουδάνε .....δυνατά . Μετρημένος ο χρόνος όλων σας , και δυστυχώς για σας μετράει ήδη αντίστροφα !!!
ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΙΣΤΑΝ ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ. ΠΑΡΤΟ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΗΡΩΑΣ. ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ. ΣΩΣΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΣΩΣΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!
Φουκαρά Παοκ....μόνο αυτό έχω να πω....
Φουκαρά Παοκ....μόνο αυτό έχω να πω....
Φουκαρά Παοκ....μόνο αυτό έχω να πω....
afou glitwsa to egefaliko apopse de nomizw na to pathw pote..pragmatika de nomizw na boresw na dw aek avrio..ponaei to kefali mou exairetika polu..an de diakopei kai apopse to ellhniko prwtathlhma na pame na pnigoume oloi..ai sto di@lo epitelous!!!
Ρε αδερφέ μια από τα ίδια. Ένα @@@@@πανο κόντεψε να μας στείλει απόψε.
ΑΗΔΙΑ!ΕΜΕΤΟΣ!ΣΙΧΑΜΑ!ΑΝ ΕΠΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΦΑΖΕΙΣ ΤΙΓΡΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ!!!!!!ΘΕΛΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ 3 ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ,3 ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΚΑΙ 10 ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ OFFSIDE!ΕΠΙ 20 ΣΕΡΙ ΧΡΟΝΙΑ!ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!
ε σε εντεταλμενη υπηρεσια ηταν τα κορακια...καλα τα πηγαν αλλα δυστυχως για τον γαυρο δεν ανακαλυψαν κανενα πεναλτι να του δωσουν και τη νικη. περιμενατε κατι διαφορετικο εξαλλου?εδω οι οπαδοι τους λενε οτι η λειτουργια τους ειναι υποδειγματικη σε ολα τα επιπεδα γι αυτο και πρωταγωνιστουν στην Ευρωπη.βαφτιζουν νομιμες ολες τις παρανομιες γιατι ετσι τους βολευει και γιατι "ετσι κανουν ολες οι μεγαλες Ευρωπαϊκες ομαδες".
Ποιός Σπάθας ρε παιδιά όλα τα λεφτά ήταν οι επόπτες, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗ και κατα τύχη όλες εις βάρος του Αστέρα...... Ο Σπάθας είναι ερασιτέχνης δεν ρώτησε τον πατέρα του πως να κάνει την δουλειά...... και τώρα θα τα ακούσει από τον χοντρούλι κύριο....
Έλα ντε! Ούτε ένα πεναλτάκι ο άχρηστος;
ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΤΗΣ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑΣ...Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ. ΣΑΡΗΣ ΦΑΤΑΟΥΛ ΣΠΑΘΑΣ Κ ΣΙΑ ΜΟΝΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ.
Ακομη σφυριζει αυτος ?!... Το γνωστο πολυεργαλειο εκανε παλι τη δουλεια του, ωστοσο ο (β)αγ-γελαδα'ι'κος απετυχε να κερδισει !!
Ρε το σπάθα ! Κυκλοφορεί ελεύθερος ακόμα αυτός ; Απίστευτος ! ! ! Δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που είδα απόψε. Μου τελείωσε και το κολλύριο ! Χάλασα μια κούτα για να καταφέρω να δω όλο τον αγώνα. Νόμιζα πως δεν έβλεπα καλά. Μπράβο στον Αστέρα. ΜΟΝΟ ΑΕΚ_ ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ RICETOWN !
Πραγματικά απίστευτα πράγματα σήμερα! Μιλάμε για την απόλυτη αλητεία! Αν τέτοια διαιτησία είχε γίνει σε πραγματική έδρα θα είχε καεί το γήπεδο. Από την αρχή μέχρι το τέλος ο Σπάθας και οι επόπτες έσπρωχναν τον γαύρο χωρίς να τηρούν ούτε τα προσχήματα. Όποιοι δεν το είδατε ζωντανά από Nova ψάξτε να το βρείτε κονσέρβα, είναι μνημειακό κομμάτι!
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΝΑ ''ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ'' ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ...ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΕ ΠΩΣ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΘΥΜΑ ΣΤΑ ΕΛΛ.ΓΗΠΕΔΑ...ΔΥΣΤΗΧΩΣ...ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΑΙΣΧΟΣ.
χαχαχαχα !!! Δεν αξίζουν ούτε να εκνευρίζεσαι μαζί τους χαχαχαχα Και σαν θεατρική παράσταση να το δείς... χειρότερο απο φαρσοκωμωδία είναι !!!! Αφήστε το ρε παιδιά! και η λέξη ντροπή έχει χάσει την σημασία της !!!!
ΟΥΤΕ ΜΕ 10 ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ! LOL! Τίγρη του χρόνου με μεταγραφές 5-6 ξένων που θα κάνουν τη διαφορά μπορούμε να ρεζιλέψουμε το κόκκινο τσίρκο!
Πιο ρόμπα πεθαίνεις.Ουστ ξεφιλισμένοι............
ΑΗΔΙΑ.... Εχει να πεσει τρελο γελιο φετος οσο θα ειναι πισω ή κοντα στους αλλου ο γαυρος.
ΑΞΙΟΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΠΑΘΑ...Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Κ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ....
Ρε πατε καλα? Πως θα παρει δηλ. το πρωταθλημα ο σιχαμενος? Γινεται αλλιως?Δε γινεται... Μας αναβασατε το αιμα στο κεφαλι παλι σαβατιατικα.... Σας βαρεθηκαμε ρεεεεεεεεεεεεεεε Σιχαματαααααααααααααααααααααααααααααα
Όλα τα λεφτά οι σχολιαστές,(σα χεσμένοι)
θυμιζει αλλες εποχες σημερα το παιχνιδι!!!!!απιστευτα πραγματα
τελικα υπαρχει δικαιοσυνη ναι η οχι? ρωτησα χτες και ξαναρωταω, τι περιμενουν και δεν κανουν συλληψεις? ως ποτε θα ανεχομαστε αυτη την κατασταση?
ΑΝΤΕ ΤΙΓΡΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ ΕΧΕΙΣ!!!!
ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕΙ.Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ.ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΞΙΖΕΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΘΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ.ΑΛΗΤΕΣ,ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ,Κ@@@ΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.