Ο Τραϊανός Δέλλας είχε κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του εν όψει του αγώνα με τον Αχαρναϊκό, ωστόσο στη σημερινή προπόνηση και κατά τη διάρκεια ασκήσεων, φανέρωσε τις προθέσεις του για το αυριανό ματς. Και η είδηση δεν είναι άλλη από το γεγονός ότι ο Δημήτρης Ανάκογλου όλα δείχνουν πως με την επιστροφή του στην αποστολή, θα επιστρέψει και στο αρχικό σχήμα. Βάσει όσον φάνηκαν σήμερα, στη Ριζούπολη αναμένεται να ξεκινήσουν οι Ανέστης, Μπακάκης (δεξιός μπακ), Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος (στόπερ), Πεταυράκης (αριστερός μπακ), Κορδέρο, Ανάκογλου (αμ. χαφ), Πλατέλλας (δεξιός εξτρέμ), Μπαρμπόσα (αριστερός εξτρέμ), Μάνταλος (δεκάρι) και Αραβίδης (σέντερ φορ).
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Δεν είναι αναγκαστικό να παίζουν πάντα οι καλύτεροι.. πρέπει να έχει και ένα καλό χαρτί στον πάγκο μόλις χρειαστεί για να κάνει την διαφορά (όπως π.χ. ο Ζόριτς) ..
Πρέπει να δοθεί ευκαιρία και στον ντούνη να παίξει βασικός αντι του πεσμένου πλατέλλα!
ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΡΑΙ ΤΟΝ ΜΠΡΕΣΕΒΙΤΣ ΠΑΛΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.