Έγινε τη Δευτέρα (27/10) σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα με τον Παναθηναϊκό κι ο Ατρόμητος ζήτησε 200 εισιτήρια.
Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ατρόμητος, αναφέρει: «Σήμερα πραγματοποιήθηκε εξάλλου η σύσκεψη για τη λήψη των μέτρων ασφάλειας του αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα μας που εκπροσωπήθηκε από τον Υπεύθυνο Ασφάλειας Γιώργο Πέτρου κατέθεσε αίτημα για να της χορηγηθούν 200 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της κάτι που αποδέχθηκε η γηπεδούχος ομάδα αλλά όχι η Αστυνομική Διεύθυνση. Η τελική απόφαση θα δοθεί από τον αρμόδιο Υφυπουργό κ. Γιάννη Ανδριανό.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
