Quantcast
NEWS
4 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Έξω ο ΠΑΟΚ από τη ρύθμιση!

Προβληματισμός στην ΠΑΕ με την υπομονή του Σαββίδη να εξαντλείται


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Το αίσθημα της "παγωμάρας" κυριαρχεί τις τελευταίες ώρες στον ΠΑΟΚ καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ΠΑΕ έχει πληροφόρηση πως στη νομοθετική ρύθμιση για ληξιπρόθεσμες οφειλές που θα κατατεθεί άμεσα προς ψήφιση, υπάρχει πρόβλεψη μόνο για όσους έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο.
Δηλαδή, δεν υπάρχει πρόβλεψη για φυσικά ή νομικά πρόσωπα που έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές, μια κατηγορία στην οποία ανήκει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Αυτό σημαίνει, αν επιβεβαιωθεί η πληροφόρηση που έχουν στη ΠΑΕ, πως η ρύθμιση που θα ψηφιστεί δεν θα ωφελεί τον ΠΑΟΚ.
Στην ΠΑΕ έχουν λάβει διαβεβαιώσεις πως σύντομα θα υπάρξει νομοθετική ρύθμιση που θα μπορεί να υπαχθεί η ομάδα, ως νομικό πρόσωπο. Ωστόσο, μέχρι να συμβεί αυτό θα υπάρξει σημαντική καθυστέρηση και, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, έχει αρχίσει να εξαντλείται η υπομονή του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ