Η Φιορεντίνα αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ για τους ομίλους του Europa League και ο Μπρούνο Τσιρίλο συμβούλευσε την ομάδα της Φλωρεντίας να προσέξει τον Στέφανο Αθανασιάδη.
Σε δηλώσεις του στην ιταλική ιστοσελίδα tuttomercatoweb, ο Ιταλός πρώην κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Μπρούνο Τσιρίλο, τόνισε: "Η ψυχολογία στον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο από τη στιγμή που βρίσκεται στη πρώτη θέση του πρωταθλήματος μετά από πολλά χρόνια. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατός στην έδρα του, ωστόσο να έχετε τα μάτια σας στον Στέφανο Αθανασιάδη. Είναι ο νούμερο ένα κίνδυνος για τη Φιορεντίνα, στα 25 του διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
