Το Σαββατοκύριακο η δράση της Formula 1 μεταφέρεται στο Σότσι της Ρωσίας ωστόσο στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου κανείς πιλότος δεν στάθηκε σε αγωνιστικά ζητήματα καθώς το μυαλό όλων είναι στον Ζιλ Μπιανκί και στη μάχη που δίνει για να κρατηθεί στη ζωή μετά το σοβαρό ατύχημα στη πίστα της Σουζούκα.
Ο Φερνάντο Αλόνσο πήρε τον λόγο και είπε: "Η σκέψη όλων μας είναι με τον Ζιλ. Όταν γίνονται τέτοια ατυχήματα δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψεις πως αισθάνεσαι. Ο αγώνας στο Σότσι θα είναι πολύ φορτισμένος συναισθηματικά για όλους μας. Όμως είμαστε έτοιμοι να τρέξουμε και να είμαστε όσο πιο επαγγελματίες μπορούμε. Και θα το κάνουμε και για τον Ζιλ".
Από τη πλευρά του, ο Φελίπε Μάσα δήλωσε: "Αυτό που έγινε την Κυριακή ήταν ό,τι χειρότερο έχω ζήσει στην καριέρα μου, περισσότερο και από το δικό μου ατύχημα το 2009 στην Ουγγαρία. Το μυαλό μας είναι στον Ζιλ και θα τρέξουμε και για αυτόν".
Ο Άντριαν Σούτιλ τόνισε: "Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε τώρα είναι να προσευχηθούμε για τον Ζιλ. Ένα σύννεφο βρίσκεται πάνω από όλους μας και προσπαθούμε να είμαστε επαγγελματίες. Ελπίζουμε να ακούσουμε κάποια καλά νέα από την Ιαπωνία".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
