Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η προπόνηση των παικτών της ΑΕΚ και τα νέα για τον Τραϊανό Δέλλα ήταν καλά. Ο Άλεξ Ντακόλ προπονήθηκε κανονικά και έδειξε να είναι πλέον έτοιμος ενώ μέρος της προπόνησης "έβγαλε" και ο Ιβάν Μπρέσεβιτς. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν ήθελαν να πιέσουν τον Κροάτη που δεν ακολούθησε όλο το πρόγραμμα αλλά συνέχισε με ατομικό.
Από εκεί και πέρα οι Άρης Σοϊλέδης και Βασίλης Τσεβάς συνέχισαν τα προγράμματα που ακολουθούν με την ελπίδα σύντομα να μπορέσουν να προπονηθούν κανονικά. Αύριο Πέμπτη η ομάδα θα προπονηθεί στις έξι το απόγευμα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
