Στην διαιτησία χρέωσε το μεγαλύτερο μερίδιο της ήττας από τον Ατρόμητο, ο Γιώργος Παράσχος. Ο έμπειρος προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, είχε φρικτά παράπονα από τον διαιτητή, Παπασταμάτη και τις αποφάσεις του σε συγκεκριμένες φάσεις.
«Δεν συνηθίζω να μιλάω για τη διαιτησία αλλά σήμερα (χθες) έπαιξε καθοριστικό ρόλο, στις φάσεις με Αποστολόπουλο - Μπαζίνσκι. Η ομάδα μου, ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε ευκαιρίες όπως κι αυτή του Ντιμπαλά πριν δεχτούμε γκολ. Μετά το 2ο γκολ, χάσαμε την ηρεμία μας. Ο ΠΑΣ πρέπει να προστατευτεί». Τέλος, ο προπονητής του ΠΑΣ έδωσε συγχαρητήρια στον Ατρόμητο για τη νίκη και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
