Για περισσότερο από δυο ώρες κράτησε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Γιώργος Παράσχο να δοκιμάζει διάφορα σχήματα για την επιθετική του γραμμή. Στα τελευταία παιχνίδια έπαιζαν οι Ντιμπαλά και Σαϊτιώτης αλλά δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο πως το ίδιο θα γίνει και στο Περιστέρι.
Ο Μπακαγιόκο επανήλθε στα γκολ με τον Ολυμπιακό ενώ και ο Κοντογουλίδης δείχνει να είναι σε φόρμα για αυτό και δοκιμάστηκε με τους βασικούς και πλέον είναι ερωτηματικό ποιοι από τους τέσσερις θα ξεκινήσουν. Πάντως στην αποστολή που ανακοινώθηκε είναι και οι τέσσερις.
Αναλυτικά η αποστολή: Ελευθερόπουλος, Σικαλιάς, Ντιμπαλά, Μπουχάν, Μαϊστόροβιτς, Ανδράλας, Γεωργιάδης, Κανακούδης, Κοντογουλίδης, Κούσας, Κώτσιος, Μπαλάφας, Μενδρινός, Σαϊτιώτης, Σκαρντοβέλι, Τζάνης, Μπακαγιόκο, Μιχαλόπουλος και Μιχαήλ
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
