Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Προβληματισμένος ο Καραγεωργίου από την 20ήμερη διακοπή

Το διάστημα των τριών εβδομάδων χωρίς επίσημο παιχνίδι προβληματίζει τον τεχνικό του Εργοτέλη


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Καβαλιώτης τεχνικός σχετικά με το μεγάλο διάστημα των τριών εβδομάδων χωρίς αγωνιστική δράση είπε:

«Μετά από 3 εβδομάδες μπαίνουμε και πάλι στην διαδικασία των παιχνιδιών. Ελπίζουμε ότι στον αγώνα του Σαββάτου θα έχουμε καλό ρυθμό και δεν θα έχουμε χάσει πολλά από τα στοιχεία που έχουμε παρουσιάσει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Υπήρξαν και θετικά από την διακοπή, καθώς αποθεραπεύτηκαν οι Μπούντιμιρ και Χίμπλινγκερ, οι οποίοι συμμετέχουν με την ομάδα και έχουμε περισσότερες λύσεις. Ο αντίπαλος προέρχεται από ένα όχι και τόσο θετικό αποτέλεσμα και αυτό κάνει πιο δύσκολο το έργο μας. Ο Ηρακλής ξεκίνησε με διαφορετικούς στόχους το πρωτάθλημα, έκανε καλή αρχή δείχνοντας ότι φέτος θα περιμένουμε άλλη ομάδα. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, ωστόσο ο Ηρακλής είναι ιστορική ομάδα με βαριά φανέλα και εμφανίζεται πάντα δυνατός στο Καυτανζόγλειο».

Ακόμα ο τεχνικός των Κρητικών είπε για την προετοιμασία:

«Υπάρχουν μέρες για να ολοκληρώσουμε την προετοιμασία μας για τον αγώνα με τον Ηρακλή. Πιστεύω ότι θα εμφανιστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για το παιχνίδι του Σαββάτου. Έχουμε την δυνατότητα και να σκοράρουμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι αν δείξουμε τα στοιχεία που έχουμε εμφανίσει στο πρωτάθλημα. Αν δεν τα δείξουμε θα χάσουμε". Επίσης για τα παιχνίδια που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, ανέφερε: "Μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου θα δώσουμε 5 σημαντικά παιχνίδια. Αν συμπληρώσουμε τους βαθμούς που θέλουμε τότε ο στόχος που θα έχουμε στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος θα είναι διαφορετικός και σίγουρα υψηλότερος. Αν δεν μαζέψουμε τους βαθμούς που θέλουμε τότε θα απομακρυνθούμε από τους υψηλούς στόχους».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις απουσίες για το Σαββατιάτικο ματς:

«Οι Χίμπλινγκερ και Μπούντιμιρ έχουν αποθεραπευτεί. Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζουν ο Βίσιο, οι Δημήτρης και Γιάννης Κοιλιάρας ενώ έχουμε το πρόβλημα με την τιμωρία του Σέρζιο Λεάλ, ο οποίος είναι τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής».

Τέλος στάθηκε στον τελευταίο αγώνα του Εργοτέλη πριν τη διακοπή, κόντρα στον Ατρόμητο:

«Με τον Ατρόμητο στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου δεν ήμασταν καλοί και ο Ατρόμητος μας δημιούργησε προβλήματα. Στην επανάληψη μείναμε με 10 παίκτες, ωστόσο αν δεν είχαμε προβλήματα τραυματισμών θα είχαμε περισσότερες λύσεις και θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για να πετύχουμε κάτι καλύτερο».

 

 

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ