Τη σπουδαιότητα των υποδομών σε μία ομάδα έδειξε ο Εμίλιο Φερέρα σήμερα στη Νέα Σμύρνη. Ο Βέλγος τεχνικός, ήταν αυτός που όρισε το πρόγραμμα που ακολούθησαν αργότερα οι παίκτες της ομάδας Νέων, παρουσία του ίδιου αλλά και των συνεργατών του.
Στα της πρώτης ομάδας, τώρα, ο Φερέρα, στο σημερινό πρόγραμμα δεν είχε τους Σμόγε, Ρεκόμπα και Σιόβα. Ο πρώτος ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, με τον Ουρουγουανό να ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης. Ο Δημήτρης Σιόβας, τέλος, βρίσκεται με την Εθνική Ελπίδων και θα επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα.
* Δείπνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου θα παραθέσει σε κεντρικό μαγαζί της Αθήνας ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Κωνσταντίνος Τσακίρης, ο οποίος με αυτήν τη κίνηση θέλησε να ευχαριστήσει τους παίκτες του, για την καλή πορεία της ομάδας τις τελευταίες αγωνιστικές.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
