Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Ο Κατίδης πάνω στον αναβρασμό, ο Κάτσε λέει ψέματα»

Ο καθηγητής Βαλκανικής Ιστορίας Σπυρίδων Σφέτας μίλησε για τις δύο περιπτώσεις


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο καθηγητής Βαλκανικής Ιστορίας στο ΑΠΘ, Σπυρίδων Σφέτας μιλώντας στον Arena 89.4 αναφέρθηκε στην κίνηση του Γιώργου Κατίδη και αυτή του Εργκίς Κάτσε.

«Θέλω να πιστεύω ότι ήταν συνειδητή κίνηση. Ίσως να μην υπολόγιζε τις συνέπειες στην Ελλάδα. Πάντως δεν έχει καμία σχέση με τον δικό μας ποδοσφαιριστή που χαιρέτησε ναζιστικά» ανφέρε ο κ.Σφέτας και συνέχισε: «Ο Κατίδης το έκανε πάνω στον αναβρασμό ενώ ο Κάτσε λέει ψέματα αν δεν ξέρει. Ίσως δεν μπορούσε να εκτιμήσει τον αντίκτυπο στους Έλληνες. Υπάρχει και μία άλλη διάσταση στην έξαρση του αλβανικού εθνικισμού αλλά σε ένα μέρος υπάρχει μία τάση εκδίκησης προς της Ελλάδα. Υπό την έννοια ότι ήρθε η ώρα να γίνει ένα κράτος, και ότι τόσα χρόνια δουλεύαμε για εσάς και τώρα η Αλβανία θα γίνει μεγάλη. Θυμάμαι ένα αγώνα με την Αλβανία όπου νίκησαν την Ελλάδα και είδα ότι κατέβηκαν αμέσως στην Ομόνοια και έλεγαν είμαστε Αλβανοί, μιας και ο όρος Αλβανός για εμάς είναι υποτιμητικός».

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ