Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Κάτσε: Οι οργανωμένοι του ΠΑΟΚ θα με τιμωρήσουν

Ο Αλβανός μέσος κάλεσε τους ανθρώπους της ομάδας να τον καταλάβουν- Σενάρια ακόμα και για πώληση του ποδοσφαιριστή


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Έργκους Κάτσε παραμένει στο επίκεντρο μετά την δημοσίευση φωτογραφίας που τον εμφανίζει να φορά μπλούζα του UCK με τον ίδιο να εκφράζει την βεβαιότητα του πως οι οργανωμένοι του ΠΑΟΚ θα τον τιμωρήσουν.
Σε δηλώσεις του στην αλβανική εφημερίδα Gazetta Panorama, ο Αλβανός μέσος του ΠΑΟΚ μιλώντας για τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας τόνισε: "Είμαι πεπεισμένος ότι θα με τιμωρήσουν και λυπάμαι. Οι άνθρωποι της ομάδας και οι ψύχραιμοι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα πρέπει να με καταλάβουν. Αυτή η ομάδα είναι στην καρδιά μου και δεν έχω κάνει τίποτα με πρόθεση να προκαλέσω με αυτή την εικόνα".
Πλέον αναμένεται η απόφαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την τιμωρία του Κάτσε και σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ στην ΠΑΕ υπάρχουν σκέψεις ακόμα και για πώληση του ποδοσφαιριστή καθώς υπάρχει ενδιαφέρον από Τουρκία και Ιταλία για τον Κάτσε.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ