Quantcast
NEWS
1 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Χωρίς τον Σπανούλη και με Ιταλία

Ο διεθνής γκαρντ αισθάνεται καλύτερα αλλά ο Τρινκιέρι δεν θα πάρει το ρίσκο


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η εθνική ομάδα μπάσκετ για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δεν θα έχει στην διάθεση της τον Βασίλη Σπανούλη που θα μείνει εκτός για το σημερινό παιχνίδι με την Ιταλία στα πλαίσια του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας.
Η κατάσταση του διεθνή γκαρντ παρουσιάζει βελτίωση μετά το ελαφρύ διάστρεμμα στον αστράγαλο ωστόσο ο ομοσπονδιακός τεχνικός Αντρέα Τρινκιέρι δεν θα ρισκάρει. Μάλιστα δεν αποκλείεται ο Σπανούλης να μείνει εκτός και για το αυριανό παιχνίδι με την Φιλανδία προκειμένου να ξεκουραστεί και να είναι 100% έτοιμος την Πέμπτη οπότε και ξεκινάει η δεύτερη φάση του τουρνουά.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ