Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Τώρα πάμε για την πρωτιά

Η εθνική ομάδα μπάσκετ αντιμετωπίζει σήμερα την Ιταλία (18:45 ΑΝΤ1, ΟΤΕ SPORT) με στόχο να κάνει αποφασιστικό βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μετά το επιβλητικό 84-61 επί της Τουρκίας, η εθνική ομάδα μπάσκετ έγινε η πρώτη που προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Ευρωμπάσκετ και σήμερα αντιμετωπίζει την Ιταλία στο ντέρμπι κορυφής του ομίλου.
Οι δυο ομάδες είναι αήττητες με την Εθνική να θέλει να κάνει το "4 στα 4" και να θέσει τις βάσεις για την κατάληψη της πρώτης θέσης που θα την βοηθήσει ενόψει της δεύτερης φάσης του τουρνουά.
Υπενθυμίζεται πως από κάθε όμιλο προκρίνονται οι τρεις πρώτοι και κάθε ομάδα που περνά στην επόμενη φάση "κουβαλά" τους βαθμούς που πήρε στα ματς με τις ομάδες που προκρίθηκαν μαζί της. Στην προκειμένη περίπτωση, από το τέταρτο γκρουπ μαζί με την Ελλάδα θα προκριθούν η Ιταλία και η Φιλανδία και έτσι στα δυο τελευταία παιχνίδια θα κριθεί αν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα ξεκινήσει την επόμενη φάση με τέσσερις, τρεις ή δυο βαθμούς.
Πλέον όλοι περιμένουν να μάθουν αν ο Βασίλης Σπανούλης θα είναι σε θέση να αγωνιστεί με τον διεθνή γκαρντ να μην έχει ξεπεράσει 100% το πρόβλημα στον αστράγαλο και μέσα στην ημέρα θα κριθεί η συμμετοχή του.
Στα άλλα ματς του ομίλου της Εθνικής, στις 15:30 παίζουν Φιλανδία-Ρωσία και στις 22:00 Τουρκία-Σουηδία.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ