Μία Ινδή συγγραφέας, η οποία ζούσε παντρεμένη στο Αφγανιστάν δολοφονήθηκε την Πέμπτη, πιθανότατα από Ταλιμπάν.
Η Σουσμίτα Μπανέρτζι είχε γράψει την αυτοβιογραφία της, η οποία προκάλεσε την οργή των Ταλιμπάν και μάλιστα είχε γίνει ταινία στο Μπόλιγουντ.
Στο βιβλίο, η Μπανέρτζι περιέγραφε το πώς γνώρισε το σύζυγό της στην Ινδία και συμφώνησε να τον παντρευτεί παρά τις αντιρρήσεις των γονιών της, επειδή η ίδια ήταν ινδουίστρια ενώ ο σύζυγός της μουσουλμάνος, και πώς μετακόμισε στο Αφγανιστάν, όπου συνειδητοποίησε ότι η ζωή ήταν αφόρητη υπό το καθεστώς των Ταλιμπάν, το οποίο επέβαλε πολύ αυστηρούς περιορισμούς στις γυναίκες.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μαχητές των Ταλιμπάν έφτασαν τα ξημερώματα της Πέμπτης στο σπίτι της Μπανέρτζι στο Αφγανιστάν. Ο σύζυγός της άνοιξε την πόρτα, και οι μαχητές τον έδεσαν και του κάλυψαν τα μάτια. Κατόπιν, έβγαλαν έξω την Μπανέρτζι και την πυροβόλησαν τουλάχιστον 15 φορές.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
