Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Μέσι: Καλό παιδί ο Νεϊμάρ

Ταπεινό και καλό παιδί χαρακτήρισε τον Νεϊμάρ ο Λιονέλ Μέσι σε συνέντευξη που παραχώρησε σε μέσο της Αργεντινής, ενώ για τον Χεράρδο Μαρτίνο τόνισε πως επιβλήθηκε με το «καλημέρα» στα αποδυτήρια.


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό CN23 της Αργεντινής, ο Λιονέλ Μέσι αναφέρθηκε στον Νεϊμάρ και τον Χεράρδο Μαρτίνο λέγοντας πως ο πρώτος είναι καλό παιδί και πρέπει πλέον να μάθουν να συνεργάζονται στο χορτάρι, ενώ ότι ο δεύτερος ξεκίνησε πολύ καλά στη Μπαρτσελόνα, επιβάλλοντας τους... ρυθμούς του με το «καλημέρα».

«Είναι πολύ καλό και ταπεινό παιδί και πλέον πρέπει να δέσουμε στον αγωνιστικό χώρο» ανέφερε αρχικά ο Αργεντινός σούπερ σταρ ενώ όσον αφορά τον Μαρτίνο, πρόσθεσε:

«Ο Μαρτίνο ήρθε πολύ γρήγορα στην ομάδα και κατάφερε να επιβληθεί στα αποδυτήρια. Δουλεύουμε πολύ καλά μαζί του»

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ