Στο πένθος βυθίστηκε για πολλοστή φορά ο κόσμος του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αφού κατά τη διάρκεια αγώνα στο πλαίσιο του Ράλι Γερμανίας, δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.Συγκεκριμένα ένας Ολλανδός οδηγός έχασε τον έλεγχο ενός Triumph, μοντέλου του 1980, με αποτέλεσμα να πέσει με ταχύτητα 160χλμ/ώρα πάνω σε δέντρα, να τραυματιστεί θανάσιμα, όπως και ο συνοδηγός του.
Οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης ακύρωσαν την 14η ΕΔ του αγώνα, εξαιτίας της τραγωδίας που έγινε στο Τριρ της νοτιοδυτικής Γερμανίας, αλλά ο αγώνας θα συνεχιστεί κανονικά την Κυριακή (25/8), όπως ορίζει το πρόγραμμα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!