Την Τρίτη το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού. Εκεί ανακοινώθηκε πως μαζί με την Στέλλα Χριστοδούλου αρχηγός για τη νέα αγωνιστική σεζόν θα είναι και η Κάταλιν Κις. Η πρώην αθλήτρια της ΑΕΚ, μάλιστα έκανε και τις πρώτες της δηλώσεις. «Το επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος θα είναι υψηλότερο και η αποστολή μας περισσότερο δύσκολη. Με ομαδική δουλειά και πάθος για επιτυχία θα τα καταφέρουμε».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ. ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΟΝΟΥΜΕ ΟΛΑ.ΑΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ. ΟΥΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΤΕΙ ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ , ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ.
H KIS ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ. ΤΟ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΟΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Η ΟΧΙ ,ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΑΛΛΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ(ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ).ΣΤΑ ΜΟΙΡΑΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ,ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΛΗ ΠΑΣΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΑΥΡΙΝΕΣ ΕΠΕΦΤΑΝ ΠΑΝΩ ΤΗΣ. ΤΩΡΑ, ΑΦΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ , Ο ΓΑΥΡΟΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ. ΟΠΩΣ ΑΛΩΣΤΕ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΑΚΟΥΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΒΑΘΑ.
ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ! ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΑΥΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ.........ΕΕΕ ΟΧΙ .. ΕΛΕΟΣ
ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΧΑΜΕ....ΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΔΟΤΡΙΑ..........