Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Δέλλας: Κάθε επίθεση μπορεί να γίνει αντεπίθεση

Οι εντολές του Τράι στους παίκτες του κατά την άσκηση τακτικής ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ: ΝΙΚΟΣ ΚΙΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ  

Αρκετές ήταν οι φορές που ο Τραϊανός Δέλλας διέκοπτε την άσκηση τακτικής που πραγματοποιήθηκε το πρωί στην προπόνηση της ΑΕΚ, με τον τεχνικό της Ένωσης να δίνει εντολές στους παίκτες για τον τρόπο που θα πρέπει να λειτουργούν. Ο Τράι ζητούσε από τους ποδοσφαιριστές του να αποφεύγουν τα αβίαστα λάθη, ώστε να μην δίνουν στον αντίπαλο την ευκαιρία να δημιουργήσει αντεπίθεση.

«Θέλω να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Από κάθε επίθεση που ξεκινάμε, μπορεί να προκύψει ευκαιρία να βγει ο αντίπαλος στην αντεπίθεση. Να μην τους δίνουμε αυτή την ευκαιρία μέσα από δικά μας λάθη», ήταν τα λόγια του Δέλλα.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ