Για τρίτη φορά στην καριέρα της Παγκόσμια πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Γέλενα Ισινμπάγιεβα στη Μόσχα.Ακόμα μία μεγάλη επιτυχία για την Γέλεβα Ισινμπάγιεβα, η οποία για τρίτη φορά στην καριέρα της αναδείχθηκε Παγκόσμια πρωταθλήτρια. Αυτή τη φορά, το κατάφερε στη Μόσχα, στην αμέσως μεγάλη διοργάνωση μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες όπου δεν τα είχε καταφέρει.
Η δύο φορές Ολυμπινίκης στον σημερινό τελικό έκανε άλμα 4.89 σπάζοντας το δικό της ρεκόρ και αφήνοντας την Αμερικανίδα Τζένιφερ Σουρ στη δεύτερη θέση με 4.82. Στην τρίτη θέση τερμάτισε η Γιαρισλέι Σίλβα από την Κούβα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
