Με τρία εκπληκτικά παγκόσμια ρεκόρ ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου κολυμβήσεις της FINA που διεξάγεται στο Αϊντχόφεν. Το πρώτο σημειώθηκε από την Κατίνκα Χόσου στα 200 μέτρα μικτή ατομική, με την Ουγγαρέζα σταρ να κάνει 2.03.20.
Το δεύτερο σημειώθηκε από τον Τσαντ Λε Κλος στα 200 μέτρα πεταλούδας, αφού τερμάτισε την κούρσα σε 1.49.04 . Ενώ, το τρίτο σημειώθηκε από την Ρανόμι Κρομοβιτζότζο στα 50 μέτρα ελεύθερο γυναικών. Η Ολλανδέζα σημείωσε χρόνο 23.24, αφήνοντας στην ιστορία το 23.25 της συμπατριώτισσάς της, Μαρλέν Φέλντχουις, από το 2008 στους αγώνες του Μάντσεστερ και αποτελεί και ρεκόρ αγώνων, καταρρίπτοντας το 23.27 της Σουηδέζας Τερέζα Αλσχάμαρ από το 2009.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
