Η Αποκάλυψη του Ιωάννη στο Κεφάλαιο 13 παράγραφος 1 αναφέρει το εξής: «Και εστάθην επί την άμμον της θαλάσσης. Και είδον εκ της θαλάσσης θηρίον αναβαίνον, έχον κέρατα δέκα και κεφαλάς επτά και επί των κεράτων αυτού, δέκα διαδήματα και επί τας κεφαλάς αυτού, ονόματα βλασφήμιας... Κι ο αριθμός του θηρίου είναι εξακόσια εξήντα έξι».
Σήμερα λοιπόν η εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ στο πρωτοσέλιδο της με την χρήση της αριθμοσοφίας υποστήριξε πως το θηρίο είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα: «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ = ο αριθμός ΧΞF = 666».
Αυτό λοιπόν το πρωτοσέλιδο και η σύνδεση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και προέδρου του ΠΑΣΟΚ με τον Αντίχριστο έχει κάνει πάταγο στα social media και συγκεκριμένα στο twitter. Από ανθρώπους της θρησκείας που έτσι εξηγούν την κρίση στην Ελλάδα και τα «φορτώνουν» στον Βενιζέλο, άθεους και αγνωστικιστές που περιγελούν αυτή τη σύνδεση, είτε ακόμη και συνωμοσιολόγους που το πάνε όσο πιο μακριά μπορούν, φτάνοντας μέχρι την καταγωγή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ που ενδέχεται να είναι εξωγήινη!
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Προσωπικα ειμαι Χριστιανος ορθοδοξος και ασχολουμαι με τετοιου ειδους ζητηματα.Οπως και στα ποδοσφαιρικα ζητηματα και ετσι και σε τετοιου ειδους ζητηματα,πρωτα απο ολα εχω μαθει να σεβομαι τον αντιπαλο μου.Οποιος και να ειναι αυτος.Ετσι λοιπον δεν πιστευω οτι ο εωσφορος ειναι τοσο μα..κας ωστε να διαλεξει τον μπενυ για αντιχριστο...τον εχω για εξυπνοτερο
Ακου θηριον χαχαχα ....κητος ναι αλλα θηριο???
Είναι γνωστό πολύ καιρό τώρα