Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Με τα χίλια μύρια, μια χαρά τα καταφέραμε»


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Την ικανοποίηση του για την παρουσία των καταδυτών μας Στέφανου Παπαρούνα και Μιχάλη Φαφαλή, στο 15ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βαρκελώνης, εκφράζει σε δηλώσεις του ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός Πέτρος Φυρίγος.

«Δεν μπορώ παρά να είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια και τα αποτελέσματα των αθλητών μας, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Δεδομένων των χιλίων μυρίων προβλημάτων μας μέσα στην περίοδο που διανύσαμε, δεν μπορούσαν να είναι διαφορετικά τα πράγματα. Μετείχαμε σε έναν τελικό και χάσαμε άλλον έναν, στις λεπτομέρειες. Δεν είναι τυχαία τα συγχαρητήρια που δεχθήκαμε από ξένες αποστολές για το νέο μας αυτό δίδυμο που εμφανίσαμε για πρώτη φορά σε τόσο μεγάλη διοργάνωση.

Το ευτύχημα επίσης είναι ότι λόγω της συμμετοχής μας στον τελικό των συγχρονισμένων καταδύσεων, μάλλον εξασφαλίσαμε τη συμμετοχή μας το 2014 σε μια σειρά από αγώνες του World Serries της Fina, κάτι που είναι θετικό για εμάς.

Εκείνο που ζητάμε είναι απλό. Να μπορέσουμε να προπονηθούμε και να προετοιμαστούμε με τα στοιχειώδη. Έκκληση κάνουμε», δήλωσε.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ