0 ΣΧΟΛΙΑ

Το χτίσιμο της νέας ΑΕΚ και ο... τρόμος

Ο αθλητικός Τύπος της Πέμπτης γράφει για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ΑΕΚ και τις φιλοδοξίες των ανθρώπων της Ένωσης, αλλά και για τον "κίνδυνο παλαιών παραγόντων της σχετικά με το απλήρωτο άρθρο 44"

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Έτσι θα χτιστεί η κυριαρχία της ΑΕΚ", γράφει στο πρώτο της θέμα η εφημερίδα σημειώνοντας: "Έρχονται κι άλλοι... Μάνταλοι. Μετά το μπαμ με τον παικταρά της Ξάνθης και της Εθνικής Ελπίδων η ΑΕΚ στοχεύει να αποκτήσει κι άλλους νυν βασικούς στις Εθνικές Κ20 και Κ21 μέχρι το καλοκαίρι του 2014. Δεν αποκλείεται μία από αυτές τις κινήσεις να γίνει στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Παράλληλα Μπάγεβιτς, Δέλλας και Λύμπε πιστεύουν πολύ στη γενιά των 95άρηδων και στους παίκτες που έμειναν από την περσινή Κ20". Στα μεταγραφικά τονίζεται ότι αρέσει ο Γούτας της Ξάνθης, ενώ στην ΑΕΚ ρίχνουν δίχτυα και στην αγορά της Σλοβενίας.

LIVE SPORT

Για "τρόμο" κάνει λόγο στο ρεπορτάζ της σήμερα η εφημερίδα και αναφέρεται σε "πρώην παράγοντες της ΑΕΚ σχετικά με το απλήρωτο 44". Η LS που προφανώς θα έχει ενημέρωση από τους ίδιους τους εμπλεκόμενους αναφέρει ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχουν οι Νίκος Στράτος και Πέτρος Στάθης: "Το πιο χοντρό πρόβλημα αντιμετωπίζουν ο Νίκος Στράτος και ο Πέτρος Στάθης, στους οποίους έχουν φτάσει κατασχετήρια ύψους 80 εκατομμυρίων ευρώ!", αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ.

SPORTDAY

"Γκαζώνει στα μεταγραφικά της", γράφει η SD για την ΑΕΚ τονίζοντας ότι στην Ένωση προχωρούν και θα κλείσουν "κι άλλους... Μάνταλους. Σκέψεις για Γούτα, Κοροβέση. Η ΑΕΚ που χτίζεται δεν θα είναι... μιας χρήσης. Στόχος είναι η ομάδα που θα δημιουργηθεί να έχει προοπτική και περιθώρια εξέλιξης. Για το λόγο αυτό οι μεταγραφές που γίνονται δεν έχουν μόνο σαν γνώμονα την άνοδο στη Football League, αλλά πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας είναι να δημιουργηθεί ένας κορμός που θα «ψηθεί» στις μικρότερες κατηγορίες και θα πρωταγωνιστήσει μεσοπρόθεσμα στη μεγάλη κατηγορία.

Τέτοιες κινήσεις, άλλωστε, έκανε η ΑΕΚ ως επί το πλείστον μέχρι τώρα, με κυριότερες ενδείξεις τις συμφωνίες με Ανάκογλου, Τσουμάγκα, Μούργκα, Ράμα και εσχάτως... Μάνταλου. Και δεν θα σταματήσουν εκεί οι μεταγραφές αυτές. Στόχος είναι να αποκτηθούν κι άλλοι παίκτες με δυνατότητες εξέλιξης μαζί με την ίδια την ομάδα, τόσο από την Ελλάδα, όσο κι από το εξωτερικό.

Ήδη η ΑΕΚ είναι κοντά στον 18χρονο στόπερ Γιάννη Κάργα από την Καβάλα, κοιτάζει με ενδιαφέρον την περίπτωση του 19χρονου αμυντικού της Ξάνθης Δημήτρη Γούτα, αλλά κι άλλες πιο «αλμυρές» επιλογές όπως των Κοροβέση και Κολοβέτσιου που ανήκουν στον ΠΑΣ Γιάννινα".

GOAL

"Πάει για Γούτα", γράφει με τη σειρά του το GOAL σήμερα στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ: "Με... τακτική Μάνταλου η Ένωση θέλει να πάρει και τον αμυντικό της Ξάνθης", συμπληρώνει η εφημερίδα.

 


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ