Τους... συμπαίκτες του «Δικέφαλου του Βορρά» στη νέα αγωνιστική περίοδο παρουσίασε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ το μεσημέρι της Τρίτης (23/7).Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ζήσης Βρύζας ήταν αυτός που παρουσίασε τους νέους χορηγούς της ομάδας και πρόκειται για δυνατά «ονόματα» και συγκεκριμένα οι εταιρίες «Jet Oil», «Nike», «Vodafone» και «Avance».
Στην αρχική του τοποθέτηση, ο Ζήσης Βρύζας υποστήριξε: «Αυτό που θέλω να τονίζω είναι ότι δεν θέλουμε μόνο επαγγελματική συνεργασία με τους χορηγούς μας, αλλά να είναι συνοδοιπόροι και μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Μέσα από αυτές τις συνεργασίες το ζητούμενο είναι να υπάρχουν οφέλη και από τις δύο πλευρές».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
