Ο Χεράρδο «Τατά» Μαρτίνο φαίνεται να είναι ένα από τα ονόματα που «παίζουν» πολύ σοβαρά να αντικαταστήσουν τον Τίτο Βιλανόβα στην Μπαρτσελόνα με τα Μέσα στην Αργεντινή να κάνουν λόγο ότι ο 50χρονος τεχνικός θεωρείται από τα φαβορί για τη θέση.
Όπως γράφτηκε και χθες, ήδη οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα φαίνεται να έχουν επικοινωνήσει με τον Αργεντινό τεχνικό, ενώ όπως τονίζουν από την Αργεντινή επίκειται συνάντηση από Δευτέρα με τον αθλητικό διευθυντή της Μπάρτσα, Άντονι Θουμπιθαρέτα, ο οποίος ταξιδεύει στο Μπουένος Αϊρες.
Το όνομα του Μαρτίνο έχει συνδεθεί αυτό το καλοκαίρι και με πάγκους άλλων ισπανικών ομάδων, όπως η Ρεάλ Σοσιεδάδ και η Μάλαγα, περιπτώσεις όμως που δεν προχώρησαν.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

αυτος πραγματικα ειναι εκπληκτικος προπονητης , μαζι με τον πεπε την αγαπη μου απο τους καλυτερους στον κοσμο , αν τον παρει η μπαρτσα θα δουμε ωραια πραγματα φετος , ωραιο ποδοσφαιρο