Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Υψηλοί ρυθμοί στον ΟΦΗ

Σε υψηλούς ρυθμούς συνεχίστηκε και την Τετάρτη (3/7) η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ υπό το βλέμμα του τεχνικού του συλλόγου, Παύλου Δερμιτζάκη.


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Με αμείωτη ένταση συνέχισαν την προετοιμασία τους, ενόψει του νέου πρωταθλήματος και την Τετάρτη (3/7) οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ.

Ο τεχνικός του συλλόγου του Ηρακλείου, Παύλος Δερμιτζάκης, για σήμερα είχε προγραμματίσει προπόνηση τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα, όπου στην πρώτη το... μενού περιελάμβανε ασκήσεις βελτίωσης της φυσικής κατάστασης, ενώ στην δεύτερη δόθηκε ιδιαίτερος βάρος στην τακτική.

Ωστόσο, ο έμπειρος προπονητής δεν δείχνει να... λυπάται τους ποδοσφαιριστές του, αφού και για την Πέμπτη (4/7) στα πλάνα του προγραμματίσει διπλή προπόνηση.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ