Η Εθνική Νέων πλήρωσε τα πολλά αμυντικά λάθη, ηττήθηκε 3-1 από το Ουζμπεκιστάν και αποκλείστηκε στη φάση των "16" του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος U20. Με 10 παίκτες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση οι δύο ομάδες, οι οποίες έβαλαν τρία γκολ με πέναλτι.
Το «συγκρότημα» του Κώστα Τσάνα δεν μπήκε σωστά στον αγώνα, έδωσε την ευκαιρία στους τυπικά φιλοξενούμενους να προηγηθούν στο 27' με τον Μακστάλιεφ με ωραίο σουτ, έφερε το ματς στα ίσια (1-1) με το πέναλτι του Σταφυλίδη (33'). Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος, οι Ουζμπέκοι με δύο πέναλτι, του Σεργκέεφ (61') και Ραχμάνοφ (83') πήραν την πρόκριση.
Ελλάδα: Καπίνο, Κωνσταντινίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κουρμπέλης, Σταφυλίδης, Μπάλλας (58' Μπουγαΐδης), Φουρλάνος, Μπουχαλάκης (68' Μπακασέτας), Κολοβός, Γιαννιώτας (73' Ράνος), Διαμαντάκος.
Ουζμπεκιστάν: Αμάνοβ, Σαμσιτντίνοβ, Ραχμάνοβ, Γιουλντάσοβ, Φόμιν, Μαχσταλίεβ, Κόζακ (81' Ουρινμπόεβ), Τουράποβ (89' Γιουσούποβ), Σεργκέεβ (86' Χακίμοβ), Σαμπιρχοτζάεβ, Ουμπαϊντουλάεβ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

IsmaelBlanco18 συμφωνω απολυτως απο ενα παιχνιδι κρινεται μια ομαδα .. η ελλαδα εχει συνηθισει να παιζει ταμπουρι και να βγαζει αντεπιθεσεις στα κρισιμα ματς ... κατι που αντιστραφηκε στο παιχνιδι με τους ουσμπεκους οι οποιοι επαιζαν 11 πισω απ τη μπαλα .. γεγονος που δυσκολευε ακομα περισσοτερο το διαμαντακο ο οποιος ουτως η αλλως το γκολ δε το χει ...ο κολοβος ηταν ο μονος που γυρναγε στην αμυνα για να παρει και να προωθησει τη μπαλα αφου το κεντρο μας ηταν ανυπαρκτο .. και δε το λεω επειδη... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ενδιαφερομαστε εμεις .. σε οποια ομαδα και να παει πιστευω οτι εχει μελλον !!!
Ανεξαρτητα απο το αποτελεσμα εγω αυτο που ειδα ειναι οτι προσπαθησαμε..Τωρα απλα δεν κερδισαμε.Ομως δεν ειμαστε και ασχετοι.Μακαρι να πηγαινουμε συνεχεια μουντιαλ και να περναμε.Δεν ειναι και ευκολο..Εχει πρωτο γυρο, δευτερο γυρο, ευρωπαικο που πρεπει να βγεις 3ος και μουντιαλ που πρεπει να εισαι σιγουρα τριτος..Μεγαλος δρομος που περναει απο χιλια προβληματα καθως αλλοι παικτες μεγαλωνουν αλλες σειρες παικτων δεν ειναι καλες και ειναι επιτυχια που πηγαμε αρχικα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ γιουρο το 5 το 7 το 11 το 12 και τωρα μουντιαλ.Αλλα να λεμε οτι ειμαστε αχρηστοι δεν ειναι δικαιο..Ασε που ελειπαν Μαυριας Φουντας που θα τους επαιζαν απο δεξια..Παντως για μενα ειμαστε μια χαρα.Δεν αξιζει γκρινια.
Παντως ρε παιδια,ουτε ενας δεν εκανε αναφορα στο μουφα πεναλτι+κοκκινη που εδωσε ο διαιτητης,τη στιγμη που το σκορ ηταν 1-1 ! Αμα γινοταν αυτο εναντια της ΑΕΚ θα ειχε ξεσηκωθει ολο το φορουμ ενω τωρα μονο για την κακη εμφανιση λετε ολοι...
Κακό παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις από την Ελλάδα. Με βασικό σέντερ φορ τον Διαμαντάκο που σε 21 παιχνίδια στην Superleague με Πανιώνιο και Άρη είχε 0 γκολ δεν πας πουθενά. Με τον προπονητή να δείχνει πελαγομένος μετά την κόκκινη και να βγάζει παίχτες από το κέντρο και να βάζει επιθετικούς δεν πας πουθενά. Στα τελευταία 20 λεπτά παίζαμε ένα σύστημα 4 1 4 με τους επιθετικούς να μην μπορούν να γυρίσουν και μόνο στο κέντρο τον Φουρλάνο που από το 55 έδειχνε να τα έχει φτύσει δεν πας πουθενά...... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Σίγουρα ήταν απώλειες οι απουσίες των Φούντα, Κατίδη & Μαυρία αλλά και στα 4 παιχνίδια δεν είχαμε παίχτες στο κέντρο να κόβουν τις επιθέσεις των αντιπάλων...
Κακη ομαδα η Ελλαδα.....Μαλλον δεν ειδατε πως παιζει η Τουρκια η Κορεα η Νιγηρια και αλλες πολλες.Κρινετε απο ενα παιχνιδι που χασαμε..Αυτο δεν ειναι κριτικη.Ειναι ασχετοσυνη.
Εγω αυτο που ειδα ειναι οτι αυτοι παιζανε ταμπουρι με αντεπιθεσεις και εμεις τους παιζαμε ενα ανουσιο μονοτερμα με φανερο προβλημα στην τελικη προσπαθεια.Επισης,2 πραγματα ηταν ελεινα...Ενα το γαυρικο πεναλτι + δευτερη κιτρινη που εδωσε ο διαιτητης (μαριδακη καντον μεταγραφη) και η ανικανοτητα του μπουγατσαιδη να κοψει,απο το λαθος του οποιου προηλθε το δευτερο πεναλτι.
πολυ κακη ομαδα η ελλας , ο κολοβος πολυ λιγος , βαρυς και ατσουμπαλος , των εσκασαν οι ουζμπεκοι , δεν θα ερθει αεκ αυτος με τιποτα , ειμασταν μια ομαδα χωρις προπονητη και επιθετικους , με λιγα λογια μαυρα χαλια
Δυστυχώς αυτό το αγωνιστικό στυλ προωθούν οι ιθύνοντες στην Ελλάδα. Δηλαδή δυνατά βαριά κορμιά, παιδαράδες μεν (που λες κι εσύ), που όμως λίγα πράματα από μπάλα σκαμπάζουν. Κάτι μαμούνια στυλ Νικολιά, Κουρέλλα κλπ δεν έχουν θέση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Προσωπικά μου αρέσουν αυτοί οι κοντοστούπηδες, τα χόμπιτ ντε, οι Ισπανοί & το τίκιτάκα που παίζουν χωρίς σέντερ φορ.
Kαταρχην ο ιδιος προπονητης με τους ιδιους παικτες εκτος του μαυρια και του κατιδη πηγαν περυσι στον ευρωπαικο τελικο ... αρα το χωρις προπονητη ηταν ατοπο ..κατα δευτερον συμφωνω οτι οι ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ που επρεπε να βαλουν και τη μπαλα στο πλεκτο (διαμαντακος , μπουχαλακης) θελουν 25 φασεις για να βαλουν ενα γκολ αρα εν μερει δεχομαι το χωρις επιθετικους ... Οσον αναφορα το υποτιμητικο σχολιο για τους ΄΄ουσμπεκους΄΄ απαγορευεται αυτοι να εχουν ομαδα ? ή μηπως εμεις γιναμε ξαφνικα η... ΣΥΝΕΧΕΙΑ υπερδυναμη του ποδοσφαιρου και δη των νεων που αν δεν ερχοταν στην κριση δε θα πηγαιναν σε μουντιαλ νεων ποτε .. σε αντιθεση με τους καημενους τους ουσμπεκους που πριν δυο χρονια πηγαν στον τελικο του μουντιαλ νεων κ17 αρα εχουν τις υποδομες και την εμπειρια να το ξανακανουν !!!! Τελος oi διακριθεντες ή μαλλον διασωθεντες λανθασμενος ο αρχικος χαρακτηρισμος ειναι αυτοι που ξεχωριζουν του συνολου (προς γνωση και ενημερωση) εαν εσυ δεν ειδες αυτους τους 3 να ξεχωριζουν απο τους υπολοιπους τοτε ή δεν ειδες τον αγωνα ή θεωρεις οτι για να φανει το ταλεντο πρεπει να πεταξουν 3-4 γκολ και καμια - δυο ασσιστ !!!!!!!!!!!!!!!!!
ο κολοβος απ τους διακριθεντες μαζι με γιαννωτα και σταφυλιδη .... μακαρι να ερθει ΑΕΚΑΡΑ ο μαγκας !!!!!
που τους ειδες τους διακριθεντες εσυ βρε φιλαρακι ; που εχασαν το τοπι απο τους ουσμπεκους τα καημενα τα παιδακια ; μαθε μπαλιτσα αγορι μου