Πριν από λίγες μέρες η ΕΠΟ ξεκαθάρισε πως η Super League θα αποφασίσει αν θα υπάρξουν κυρώσεις σε Παναθηναϊκό και ΠΑΣ Γιάννινα μετά την απόρριψη των φακέλων τους από την UEFA με την Skoda Ξάνθη να υποστηρίζει πως η Ομοσπονδία δεν θα πρέπει να πετά το μπαλάκι στην διοργανώτρια Αρχή αντίθετα, όπως σημειώνεται, θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της.
Υπενθυμίζεται πως σε παλιότερη ανακοίνωση της, η ακριτική ΠΑΕ είχε ζητήσει την απαγόρευση συμμετοχής στο πρωτάθλημα των ομάδων που δεν λαμβάνουν αδειοδότηση.
Σε σημερινή της ανακοίνωση η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη αναφέρει το εξής:
«Η Ε.Π.Ο. η οποία είναι η εποπτεύουσα Αρχή του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου, ας αναλάβει τις ευθύνες που απορρέουν απ' αυτό το ρόλο κι ας μην «πετάει το μπαλάκι ή τα μπαλάκια» στην Superleague. Διαφορετικά ας εξεταστεί το ενδεχόμενο η Superleague να προσαρτήσει την Ε.Π.Ο. στην οργάνωσή της ή "vice versa"».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
