Χθες ορίστηκε δικάσιμος για τις 17 Σεπτεμβρίου στην υπόθεση φοροδιαφυγής του Λιονέλ Μέσι και του πατέρα του ο οποίος υποστήριξε πως τα Μέσα της Ισπανίας συκοφαντούν τον γιο του για την συγκεκριμένη υπόθεση.
Σε δηλώσεις του ο Χόρχε Μέσι τόνισε: "Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι ο Λιονέλ πληρώνει ετησίως ποσό με οκτώ ψηφία. Μας ενοχλεί που κάποια ΜΜΕ τον συκοφαντούν. Είναι απάνθρωπο, όμως ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε όταν ξεκαθαρίσει το θέμα. Είμαστε πολύ ήρεμοι γιατί ποτέ δεν αποφύγαμε να πληρώσουμε, ούτε να αποκρύψουμε τα εισοδήματα μας. Το να υπάρχει διάσταση απόψεων μεταξύ των εφοριακών και της δικής μας πλευράς είναι κάτι που συμβαίνει συχνά σε τέτοιες περιπτώσεις".
Ο Μέσι κατηγορείται πως απέκρυψε από το κράτος ποσό 4 εκατομμυρίων ευρώ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
