ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Με βασικό θέμα: "Έρχονται κι άλλοι... Κορδέρο", η εφημερίδα γράφει για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ: "Παίκτες τέτοιοι επιπέδου θα υπάρχουν και στις τρεις γραμμές στην ΑΕΚ της επόμενης σεζόν. Με Κορδέρο, Γεωργέα, Ρόβα και Ανάκογλου η Ένωση έχει ήδη κέντρο που θα ξεχώριζε και στη Σούπερ Λίγκα, χωρίς να έχει ολοκληρωθεί ούτε το 1/3 του μεταγραφικού της πλάνου".
SPORTDAY
Με τα επόμενα μεταγραφικά "χτυπήματα" της ΑΕΚ ασχολείται και η SD, η οποία με τη σειρά της γράφει: "Μετά τον Κορδέρο ο Μελισσανίδης θα τα "σπρώξει" και για σέντερ φορ". Πιο συγκεκριμένα τονίζεται: "Τακτική ανάλογη της παραμονής του Μιγκέλ Κορδέρο θα ακολουθήσει η διοίκηση της ΑΕΚ για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ τουλάχιστον για δύο με τρεις ακόμα ποδοσφαιριστές που θα κρίνει ότι πρέπει να αποκτηθούν.
Το γεγονός ότι η Ένωση θα αγωνιστεί στη τρίτη κατηγορία δεν σημαίνει πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του δεν θα κάνουν την υπέρβαση για μία μεταγραφή ανάλογη του Ισπανού χαφ.
Κάτι τέτοιο θα συμβεί για τον επιθετικό, τον οποίο ψάχνουν στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο.
Παράλληλα, στον «Δικέφαλο» βρίσκονται σε αναζήτηση υποψήφιων στόχων και για τα άκρα της επίθεσης, όμως προτεραιότητα αποτελεί ο σέντερ φορ.
Στην ΑΕΚ εκτιμούν ότι όλες οι ομάδες που θα αντιμετωπίσουν θα παίξουν με πολύ κλειστές άμυνες και για να μην αντιμετωπίσουν δυσκολία στο σκοράρισμα αναζητείται ένας φορ που θα μπορέσει να κάνει όλη τη... βρώμικη δουλειά.
Από την εγχώρια αγορά έχουν ακουστεί τα ονόματα Μανιά, Ντ' Ακόλ και Κυβελίδη.
Είναι, όμως, ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει η οικονομική υπέρβαση, εφόσον βρεθεί κάποια εξαιρετική περίπτωση από το εξωτερικό".
LIVE SPORT
"Και τώρα... επίθεση", γράφει η LIVE SPORT για τα μεταγραφικά της ΑΕΚ: "Ακραίοι και φορ επίπεδου οι επόμενοι στόχοι της ΑΕΚ", προσθέτει.
GOAL
Για το θέμα του γηπέδου γράφει το GOAL: "Kληρώνει για το "σπίτι". Αύριο το κρίσιμο Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής για να εγκριθεί η εκχώρηση γηπέδου και ποδοσφαιρικής ομάδας στον Μελισσανίδη". Πιο αναλυτικά τονίζεται στην εφημερίδα:
"Ο Μελισσανίδης έκανε επίδειξη δύναμης με την υπόθεση Κορδέρο και τώρα στρέφεται στον μεγάλο στόχο που έχει θέσει για την ΑΕΚ και δεν είναι άλλος από την κατασκευή του νέου γηπέδου. Καθημερινά, παρά το ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμά του -για τον λόγο αυτόν αναβλήθηκε άλλωστε και η χθεσινή πρώτη συνάντηση της διοικούσας επιτροπής για το ποδοσφαιρικό τμήμα-, ο «τίγρης» ασχολείται έντονα με το θέμα του γηπέδου και τις λεπτομέρειες.
Για να μπουν τα πράγματα στην τελική τους ευθεία απαιτούνται κάποιες σημαντικές κινήσεις σε πρωταρχικό στάδιο. Αρχής γενομένης από το πράσινο φως που πρέπει να ανάψει η νεοεκλεγείσα διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ για την παραχώρηση του γηπέδου στον Μελισσανίδη (όπως και του ποδοσφαιρικού τμήματος). Αυτό άλλωστε αποτελεί μια από τις προσυμφωνίες που είχαν υπάρξει ανάμεσα στον Μελισσανίδη και τον Κοτσάτο για τη στήριξη στις εκλογές. Παράλληλα, ο Μελισσανίδης έχει δώσει εντολή για να προχωρήσουν οι διαδικασίες για τη σύσταση της εταιρείας που θα αναλάβει την κατασκευή και τη διαχείριση του γηπέδου.
Ο Μελισσανίδης έπειτα θα ασχοληθεί με το θέμα των εσόδων. Η τοποθέτηση του Γιώργου Ρόκκα με απόλυτο έλεγχο για το οικονομικό κομμάτι και την εταιρική διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι προς αυτή την κατεύθυνση. Ο Μελισσανίδης έχει θέσει ψηλά τον πήχη, καθώς περιμένει πως η συσπείρωση του κόσμου της ΑΕΚ θα διατηρήσει τη δυναμική της ομάδας ακόμα και στη Γ' Εθνική. Παράλληλα, θέλει να κλείσει και το επενδυτικό σχήμα για το γήπεδο με το «κλείδωμα» κάποιων συμφωνιών που έχουν ήδη υπάρξει. Στόχος του Μελισσανίδη είναι με τη σύσταση της εταιρείας να μπορεί να κάνει και ανακοινώσεις, ώστε την αμέσως επόμενη μέρα να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
βλέπω καραγκούνη στα κιτρινόμαυρα...
Καλημέρα! Ας μη γελιόμαστε. Η ομάδα που φτιάχνεται είναι ομάδα 2 ετών, με προοπτική να βγάλει το πολύ 1-2 νέους παίχτες. Μη ξεχνάτε ότι ο μαριδάκης όταν παρέλαβε από τον κόκκαλη έφτιαξε ομάδα μέσα σε 1 μήνα και πήρε το πρωτάθλημα. Αντίστοιχα για να βγείς EUROPA από Ελλάδα, χρειάζεται ένα μπάτζετ το πολύ 5-6 εκ. €. Το στοίχημα του Μελισσανίδη (όπως παρουσιάζεται βέβαια) είναι αυτό που γίνεται με την οργάνωση των ακαδημιών από τον Ζήκο. Το να πάρει δηλαδή παιδιά 11-14 ετών και να στελεχώσουν ομάδα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ που θα κάνει πορείες στο EUROPA σε 4-5 χρόνια. Συμπέρασματα : 1.Ήδη φαίνεται οτι η ομάδα θα ανέβει τρένο στην Β'. 2. Μέσα στο καλοκαίρι του 2014 θα γίνουν 3-4 προσθήκες ώστε η ομάδα να ανέβει τρένο στην Α'. 3. Μέσα στο καλοκαίρι του 2015 θα γίνουν 6-7 προσθήκες ώστε με την βοήθεια του κόσμου στο νέο γήπεδο η ομάδα να πάρει πρωτάθλημα. 4. Και θα ελπίσουμε να παράγουν έργο οι ακαδημίες του Ζήκου, ώστε να έχουμε μια ομάδα ανεξάρτητη από τον κάθε παράγοντα! Vamos ΑΕΚΑΡΑ !
Συμφωνω σε οσα λες, αλλα ας κραταμε μικρο καλαθι οσον αφορα το πρωταθλημα στη λιγδα. Γιατι απο οτι καταλαβαινω η ΑΕΚ δεν εχει ουτε εναν συμαχο. Τωρα θα μου πεις θα τον τρεμουν ολοι τον μελισαν. Οι φιλοι ομως που κανεις λογω φοβου καποτε θα στην φορεσουν χωρις σαλιο. Η δικη μου γνωμη ειναι οτι καλυτερα να φτιαξουμε ομαδα ευρωπαικη και το ονειρο μας να ειναι αυτο και την σκατολιγδα τους ας την λουζονται αυτοι. Γιατι αν αποκτησεις σαν ομαδα την αιγλη που ειχες καποτε στην ευρωπη, ε τοτε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ καποτε θα αποκτησεις και τον απαιτουμενο σεβασμο που σου αξιζει και στο εσωτερικο.
+1924
Kι αν δεν τον αγορασουν να τον κλεισουν οπωσδηποτε για του χρονου ! Ο παικτης θελει να μεινει ! ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΧΑΘΕΙ Ο "ΣΚΥΛΟΣ" ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ !!!
Ήρθε για να την κάνει Πανίσχυρη. Κι όταν αυτός βάλει κάτι στο μυαλό του .... Τα καλύτερα έρχονται ΑΕΚΑΡΑ μου , και θα τα ζήσουμε όλοι μαζί σαν μια γροθιά...
ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+1924